Obavijesti

Show

Komentari 3

Caitlyn i Hillary: Ne volim te, ali možemo se 'fotkati' zajedno

Caitlyn i Hillary:  Ne volim te, ali možemo se 'fotkati' zajedno
1

Heroina transrodne populacije Caitlyn još je kao muškarac Bruce bila predana republikanka. Posebno joj je na živce išla Hillary Clinton, aktualna kandidatkinja za predsjednicu

VIDEO

Nikad, ali baš nikad ne bih glasala za Hillary. Ne samo jer pripada demokratskoj stranci, nego i zato što joj problemi žena nisu na prvome mjestu i jako je neiskrena, govorila je još nedavno Caitlyn Jenner (66) o Hillary Clinton (68).

Heroina transrodne populacije Caitlyn još je kao muškarac Bruce bila predana republikanka. Posebno joj je na živce išla Hillary Clinton, aktualna kandidatkinja za prvu predsjednicu SAD-a.

- Ako ona pobijedi, ova zemlja je gotova, potpuno uništena - izjavila je reality zvijezda i bivši olimpijac otvoreno dajući potporu republikanskom kandidatu Tedu Cruzu. Ipak, Jenner se prije jedne debate fotografirala u društvu Hillary Clinton, a fotografiju je potpisala s 'učim od svojih djevojaka'. 

Jennerine prijateljice rekle su da je televizijska zvijezda spremna još jednom poslušati Hillaryne političke argumente. Sve je to, navodno, zbog toga jer Ted Cruz nije oduševljen podrškom transrodne Caitlyn čije životne izbore baš ne odobrava. Jenner je u jednom trenutku izjavila i kako je spremna podržati i Donalda Trumpa, poznatog po zagovaranju smanjivanja ženskih prava.

- To što sam postala žena ne znači da sam postala simpatizer demokrata - pravda se Jenner. Njezine kolegice, transrodne aktivistice, zgražaju se nad 'Jennerinom glupošću koja jasno pokazuje koliko je Caitlyn odvojena od stvarnog života'.

- Možda ima žensko tijelo, ali ženomrzački duh je ostao živjeti u njoj. Licemjerna je - kažu razočarani pripadnici transrodne populacije.

 

#learningfrommygirls #willingtolisten

A photo posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara