Obavijesti

Show

Komentari 75

Čak dvije Suzanine snimke seksa ugledale su svjetlo dana

Čak dvije Suzanine snimke seksa ugledale su svjetlo dana
10

U bračnoj idili s Nebojšom nedostajalo je samo dijete. Suzana je prvih godina braka izgubila trojicu dječaka. A onda su najprije 1993. dobili Teodoru, a dvije godine kasnije i Nataliju

VIDEO

Iako se davnih godina ostavila izvlačenja kuglica, Suzanu i danas nazivaju “najljepšom Loto djevojkom”. Za njom je nekad uzdisala cijela Jugoslavija. Gostovala je posvuda, odlazila na turneje, svaki dan je imala tri naslovnice, a udvarali su joj se u svim tadašnjim republikama.

Rođena je 22. studenog 1956. godine u Beogradu kao kćer jedinica u obitelji oca Aleksandra i majke Vere. Najranije djetinjstvo pamti po bezbrižnim ljetovanjima i zimovanjima kod baka u Valjevu i Pirotu, ali i po problemima s astmom i čestim odlascima na liječenje. 

- Nikad neću zaboraviti kako me majka svako ljeto vodila na Hvar koji je prepun mirisnih borovih šuma . Liječnici su preporučili majci da tamo provedem barem dva, tri tjedna godišnje ne bi li ublažila probleme s ovom bolesti. Odvukla bi me u čisto more i tamo gnjurila da mi morska voda ‚pročisti‘ dišne organe. To mi je ostala trauma iz djetinjstva i ni danas ne trpim da mi morska voda uđe u nos jer ne trpim taj okus.

Otac Aleksandar bio je diplomirani pravnik, ali je cijeli život radio kao novinar, a majka Vera provodila je dane brinući se za boležljivu Suzanu.

- Jednom je, dok sam ja ležala u krevetu, ona satima stajala u redu ispred jedne robne kuće da bi mi kupila plišanog medu - prisjetila se Suzana koja kaže da je majka najzaslužnija za njezino izlječenje.

Iz vrtićke dobi sjeća se najviše gramofona i satova glazbe i plesa, a kod kuće se između roditelja vodio pravi mali rat oko omiljenog pjevača. Dok je tata obožavao Duška Jakšića, mama i Suzana prkosile su mu hitovima Đorđa Marjanovića. Budući da su stanovali u središtu Beograda, njih dvije su bile na svim njegovim koncertima koji su se održavali u obližnjem Domu sindikata.

Odgajali su je strogo

- Kad bi imao koncert mi djeca smo jurcali za njegovim bijelim Opel ‚Taunusom‘ kojeg su tad vozile samo velike zvijezde - kaže Suzana Mančić. 

Iako su joj pružali sve što su mogli, oko odgoja, kako kaže, nije bilo pregovaranja. Odgajali su je strogo i zahtijevali da u školi bude uzorna učenica. Tako je bilo i nakon srednje škole. Inzistirali su da upiše fakultet, pa je Suzana krenula stopama svog oca. Upisala je Pravni fakultet znajući da će joj on pružiti dovoljno opće naobrazbe da se kasnije može baviti čime god poželi, pa i novinarstvom, poput svog oca. 

Prvi put se zaljubila kad joj je bilo 16

No, kako kaže, od najranijeg djetinjstva bila je viša i zrelija od svojih vršnjaka. Već kako 11 godišnjakinja u bakinom rodnom gradiću Pirotu šetala je sa starijim sestričnama korzom kad joj se obratio momak koji se već brijao.

- Prestrašila sam ga se jer sam ja još bila doista djevojčica, ali sam zato već jako rano shvatila da žene mogu snažno utjecati na muškarce.

Prvi put se ozbiljno zaljubila kad joj je bilo samo 16 godina, a i danas to opisuje kao božanstvenu ljubav koja je odredila njezin budući odnos prema muškarcima. Od tada svoje je partnere uvijek doživljavala kao prijatelje, a i danas smatra da su prijateljstvo i povjerenje osnova svake dobre veze. 

Osim prvih ljubavi, tinejdžersko doba obilježila je glazba jer je postala članica skupine Trag. Snimili su i ploču, a počeli su i nastupati po brojnim festivalima što ju je povezalo s estradom. Roditelji su ju podržavali, ali su inzistirali na formalnom obrazovanju, pa je i diplomirala, iako ne u roku. 

Screenshot YouTube

Prijelomna godina bila je 1976. kad su pozvani na festival u Suboticu. Bio je to festival mladih talenata i najbolja odskočna daska za nastavak pjevačke karijere. Osvojila je drugo mjesto pjesmom Zlatka Manojlovića  i kompozitora Sanje Ilića „Ogledalce“ koja se još dugo godina puštala na radijskim postajama. 

No umjesto da posluša urednike Radio Beograda koji su joj namijenili karijeru pop-pjevačice, Suzana se tome snažno usprotivila. Ona je htjela ići u korak s vremenom i pjevati disco. Album je bio potpuni promašaj, ali je 1978. godine otputovala u Češku i tamo na natjecanju osvojila nagradu za interpretaciju. Na svim tim putovanjima uz nju su putovale i knjige jer je još uvijek bila studentica. A onda joj je redatelj Goran Marković ponudio da odigra glavnu žensku ulogu u filmu ‚Nacionalna klasa‘ u kojoj je glavnog  junaka Floyda igrao Dragan Nikolić.

Zbog ljubavi je otišla u Irak

- Scena u kojoj sam se trebala pojaviti odigrala se u javnom toaletu gdje mi on prilazi i zakazuje spoj. U to vrijeme hodala sam s jednim profesorom na Akademiji dramskih umjetnosti koji mi je rekao – ‚E pa fino! Ljudi će te se sjećati tako što si glumačku karijeru počela u zahodu‘. Poljuljao je moje samopouzdanje jer sam bila vrlo mlada i naravno odbila sam ulogu što nikad nisam prežalila. Ulogu je umjesto mene odigrala Maja Lolević, a film je bio veliki hit i nakon toga više nikad nisam dopustila da muškarci odlučuju o mojoj sudbini.

No uskoro se još jednom silno zaljubila, pa ju je život odveo čak u Irak.

suzana mancic

- Ljubav me nosila po cijelom svijetu. Bilo je to početkom 80-ih, a moj novi odabranik bio je jedan od direktora tadašnjeg ‚Energoinvesta‘. Najprije smo počeli živjeti u Bagdadu, no kakve sam sreće, odmah po dolasku počela je američka invazija i iznad glava su nam počeli letjeti ‚phantomi‘. Nakon toga on je dobio novi zadatak u Kuvajtu pa smo zajedno preselili tamo, ali sam ubrzo shvatila da nismo jedno za drugo i vratila sam se u Beograd.

Budući da je skoro dvije godine izbivala iz zemlje posvetila se studiranju i napustila privremeno svjetla pozornice. Sinkronizirala je crtane filmove, radila u tadašnjem ekonomsko-propagandnom programu dajući glas u radijskim reklamama sve dok joj jednog dana nisu ponudili da postane hostesa u izvlačenju Loto brojeva.

Tri godine radila je to iz tjedna u tjedan i postala najpoznatije televizijsko lice u bivšoj Jugoslaviji. Muškarci su ludovali za njom, pa čak i oni koji nikad nisu uplatili listić, s nestrpljenjem su čekali emisiju kad će s na ekranu pojaviti zanosna Suzana. U međuvremenu dobila je i manje uloge u domaćim filmovima i TV serijama, pa je tako zaigrala i u ‚Ćao inspektore‘, ‚Jugoslavija‘ i ‚Žikina dinastija‘. 

U tom periodu često je radila u raznim show programima u kojima su glazbom zabavljali tada vrlo popularni članovi orkestra ‚Sedmorica mladih‘. Iako već odavno u srednjim godinama, bili su nezaobilazni u svakoj emisiji koja je trebala zabavljati televizijsku publiku. Među njima bio je i bubnjar Nebojša Kunić. Suzana i on poznavali su se godinama prije no što su konačno shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

Bili su 'ljepotica i zvijer'

U to vrijeme ona je baš izašla iz jedne veze, a on se upravo razvodio, pa su u pauzama između snimanja imali sve više zajedničkih tema. U drugom nastavku autobiografije ‚Kao da sam sanjala‘, Suzana ovako opisuje početke veze i braka s Nebojšom koji su mediji popratili naslovima ‚Ljepotica i zvijer‘ ili ‚Ljepotica i Gargamel‘:

- Moj tata je odmah zavolio zeta, prepoznavši u njemu viteza zaštitnika. Nebojša je šarmirao i sve moje prijateljice jer je svojom pričom mogao zabavljati sobu punu žena. ‚Čuvaj ga Mančić, to je čovjek za tebe‘ govorile su mi. Nebojša i ja smo se stvarno voljeli i nije mi smetalo što sam mu treća žena. Najglasniji protivnik naše veze bila je moja mama, svejedno nisam ju slušala. Seks nam je uvijek bio da mozak otpada. Još jedan događaj veže me za sretan period u našoj kući na Bežanijskoj kosi. Kuće su bile u nizu. Od prvog susjeda dijelio nas je samo jedan zid. Prvih mjeseci našeg zajedničkog života vodili smo ljubav u svakom dijelu kuće, krevet nam nije bio dovoljan. Mene je posebno mamilo stepenište od pune, jake hrastovine. Naravno i ta je teritorija osvojena. Sljedećeg dana prvi susjed se požalio Nebojši:‘Brate, svaka ti čast, ali nemoj više onako žestoko, nismo oka sklopili cijelu noć.

U njihovoj bračnoj idili nedostajalo je samo dijete. Suzana je prvih godina braka izgubila trojicu dječaka. A onda su najprije 1993. dobili Teodoru, a dvije godine kasnije i Nataliju. Nebojšin bend se razišao 1992. godine  nakon čak 33 u istoj postavi, pa su ušli i u Guinnessovu knjigu rekorda. 

Opasni poslovi

Zato je Suzanin suprug odlučio napustiti svirku i početi vlastiti biznis. Počeo je s preprodajom automobila. Već tada Suzana je shvatila da ga taj biznis nužno tjera u kontakte s raznim sumnjivim likovima. Počelo je sve s crvenim Porscheom kojeg je Nebojša kupio za sebe. A onda im je jednog dana na vrata pokucao ‚jajoglavi‘ opasni momak s heklerom u ruci koji je poručio njezinom suprugu da mu što prije dostavi dug od 20 tisuća tadašnjih maraka.

suzana mancic

Kad je auto bio konačno njihov, za Porsche su se zainteresirali i drugi momci iz podzemlja pa je on kružio iz ruke u ruku sve dok ga  Nebojša konačno nije prodao. Suzana je slutila opasnost i zapravo je s olakšanjem dočekala Nebojšinu odluku da ona majka i kćer Teodora presele na Cipar, a on u Moskvu. Razdvojeni život sve ih je više udaljavao. Povremeni Nebojšini posjeti na Cipru svodili su se na druženja s njegovim poslovnim parterima i kako je rekla, sve manje su imali zajedničkih tema i interesa, a Suzana je u Limasolu upoznala šarmantnog odvjetnika Stojana Stanivuka i s njim se zbližila.

Kako je napisala u knjizi, ispunio je njezine samotničke dane i prevarila je supruga. Stoga je 1994. godine sjela s kćerkicom Teodorom u avion i uputila se Nebojši u Moskvu da spasi brak. Uspjeli su i već iduće godine Suzana je rodila i drugu kćer Nataliju. Dok su se ona i njezina majka posvetile djeci, Nebojšin posao je propadao, on se sve više tješio alkoholom, a život u glavnom gradu Rusije ogrezle u tranzicijski kriminal umalo je glavom platila njihova mlađa kćer.

Nisu uspjeli sačuvati brak

Jedne večeri dok je Suzana čekala u autu Nebojšu da izađe iz apoteke, dvojica kriminalaca uperila su u nju pištolj i izvukli ju iz auta na čijem je zadnjem sjedištu ostala u svojoj baby-stolici mala Natalija. Oteli su automobil i srećom ostavili ga desetak kilometara dalje zajedno s djetetom. Bio je to dobar razlog da se obitelj vrati u Beograd. No Nebojša je nastavio piti i brak se raspao 1998. godine  na najgori mogući način, uz uvrede i ucjene. 

- Rješenje o razvodu stiglo je baš 1. aprila 1999. Duhovito - napisala je Suzana Mančić u autobiografiji i prisjetila se kako ju je Nebojša još dugo vremena uhodio ne bi li se uvjerio kako ga je ostavila zbog nekog ljubavnika. Međutim drugi muškarac još se godinama neće pojaviti u njezinom životu.

Seks skandal

Nakon razvoda smršavila je 18 kilograma i ponovno se posvetila voditeljskim poslovima, no javnost je nemalo šokirala kad se u kasnim 30-ima skinula za magazin Playboy.

A onda je uslijedio još jedan šok 2005. godine kad se u javnosti pojavio video-uradak na kojem vodi ljubav s bivšim suprugom. Nikad se nije saznalo tko je podvalio snimku u javnosti, a Suzana je jednom to komentirala ovako:

- Osjećala sam se kao da su me objesili golu na sred Terazija. Zbog smrti majke sam već bila emotivno poljuljana, a moje dvije djevojčice su bile u kritičnim godinama puberteta. Trebale su ići u školu, a ja svaki dan izaći na ulicu. Osjećala sam se osramoćeno i nikad mi nije bilo teže u životu, a još teže mi je bilo jer su neki tvrdili da sam sama pustila video u javnost.

U to vrijeme već se pet godina družila s grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, ali Suzana isprva nije bila sigurna u svoje osjećaje i htjela je tad još malo promisliti oko ulaska u novu vezu. Međutim Simeon se svojski potrudio da ju osvoji i uvjeri da je pouzdan čovjek. I sam je iza sebe imao jedan brak i kćerku, pa mu je bilo sasvim jasno da i Suzana želi da joj djeca što manje trpe zbog promjena.

Kad se njihova veza ustabilila čak su počeli razmišljati o zajedničkom životu u Ateni, no kako kaže razum je prevladao.

- Ja bih vjerojatno bila stalno kod kuće, Simeon na poslu i nakon šest mjeseci naš bi se brak raspao - zaključila je poučena iskustvom. Odlučili su se na odvojeni život ali s čestim susretima i mnogim zajedničkim putovanjima. Teodora i Natalije s majkom ljeta provode u Sangaradi, mjestu na grčkoj obali gdje Simeon ima kuću, a preko godine on i Suzana s vremena na vrijeme putuju svijetom ili zajedno provode zimske praznike. Vezu nije ugrozio čak ni još jedan video-uradak koji se pojavio na internetu 2007. , na kojem su Suzana i njezin grčki partner.

Dočekao ju je s buketom ruža

Kratki prekid uslijedio je 2012. godine kad se vratila nakon ljetovanja u Beograd i na pitanje novinara je li gotovo sa Simeonom, odgovorila:

- Naš odnos je trenutačno vrlo osjetljiv, a ja nisam sigurna bih li mu trebala pružiti novu šansu. Morao bi se dobro potruditi da bi je zaslužio. S jedne strane, želim našoj ljubavi pružiti drugu šansu, a s druge strane nisam baš sigurna da je on čovjek za mene.

Dva mjeseca kasnije promovirala je prvi dio autobiografije ‚Neukrotivo srce‘, a na promociji se nenajavljeno pojavio Simeon s velikim buketom cvijeća. Odveo ju je na večeru i idući dan Suzana je priznala da su se pomirili. Od tad su ponovno nerazdvojni, a Simeon joj je uz kćerke bio najveća podrška kad je završila na operaciji lijevog, pa zatim i desnog kuka.

U vezi su već 17 godina, a prije nekoliko mjeseci otkrila je da će se vjenčati u Veneciji. Ipak, svadbu su ipak odgodili jer Simica, kako ga ona od milja zove, nema vremena.

Seksaju se svaki dan

- Sve je bilo spremno da drugi dan rujna izgovori sudbonosno 'da', ali su ih poslovne obveze Ocomokosa omele u tome. Simeon i dalje smatra da papir ništa ne znači da im u ovim godinama nije potreban - ispričao je izvor.

Nekoliko je puta istaknula da su oboje puni duha i elana čak i u krevetu te da vole eksperimentirati. Svojedobno je ispričala da se seksaju svaki dan, ali se više ne snima.

- Jučer sam se zadnji put seksala. Otišla sam u Atenu i imala sam odličan seks! Nemoj misliti da meni to nedostaje. Što ima ljepše od seksa? Tko kaže da ima nešto bolje od tog zadovoljstva laže ili s njim nešto nije u redu - rekla je.

Mančić se prije dvije godine podvrgnula orošavanju vagine, a nakon tog tretmana seks joj je, kaže, odličan.

- Fantastično nam je tada u krevetu. To je normalan proces i tu nema nikakve mudrosti - izjavila je tada.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze