Show

Komentari 0

CAMBI. i Roko pjevaju o Božiću i stavljaju točku na sve poraze...

CAMBI. i Roko pjevaju o Božiću i stavljaju točku na sve poraze...

Za aranžman je zaslužan mladi producent Hrvoje Domazet koji potpisuje i dosadašnje singlove moderniziranog CAMBI.-ja. Toplu božićnu video priču režirao je Milan Latković i smjestio u kaštelansku vilu

Nakon što su ove godine predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetima s Giulianom i Nenom Belanom, CAMBI. se vraćaju s novom suradnjom i donose najtopliji zvuk - onaj božićni.

POGLEDAJTE VIDEO: Rokov nastup na Eurosongu 

Ovoga puta u pjesmi 'Božić nam dolazi' vodećim vokalima CAMBI.-ja Juri Nikoliću, Jošku Tranfiću, Luki Čuliću i Sandru Gerbecu, pridružio se naš posljednji predstavnik na Eurosongu Roko Blažević ().

- Božić je, stavljam točku na sve poraze. Pravo vrijeme je za praštanje. Ljubav, vjera, nada uvijek su gdje smo mi, Božić nam dolazi - pjevaju dečki. 

Radi se o pjesmi koja je nastala još 2016. godine. Dugo je tražila svoj put od autorice Jelene Buče, članice grupe The Frajle koja potpisuje tekst i glazbu u suradnji s Vladimirom Uzelcem, da bi naposljetku završila u rukama ovog splitskog vokalnog sastava.

Za aranžman je zaslužan mladi producent Hrvoje Domazet koji potpisuje i dosadašnje singlove moderniziranog CAMBI.-ja. Toplu božićnu video priču režirao je Milan Latković i smjestio u kaštelansku vilu, a u njoj se pojavljuju prijatelji i obitelji članova CAMBI.-ja, koji su tako dočarali jedno pravo blagdansko okupljanje u ovim nesigurnim vremenima.

POGLEDAJTE SPOT: 

 

DAJTE GLAS FAVORITU I POŠALJITE GA U FINALE RAP CAMPA!

 

Najčitaniji članci