Show

Komentari 38

Canalis mu se smijala jer ima 'malog' pa ju je Diktator 'ubio'

Canalis mu se smijala jer ima 'malog' pa ju je Diktator 'ubio'

Cohen se s manekenkom zabavljao na luksuznoj jahti. Raspravljali su o njegovoj muškosti, a u jednom je trenutku čak povukao gaćice u stranu i pokazao joj penis

Kako bi što vjernije promovirao svoj novi film 'Diktator', Sacha Baron Cohen (40) na luksuznoj se jahti zabavljao u društvu modela i glumice Elisabette Canalis (33). Nakon što je prisustvovao otvaranju 65. filmskog festivala u Canessu, odlučio je snimiti cijeli niz nestašluka koje je smislio za promociju svog novog filma.

Bivša djevojka Georgea Clooneyja njegovu je društvu ispijala šampanjac na palubi jahte. Koketirala je i smijala se Cohenu koji je glumio generala Aladeena. Talijanka je uživala u društvu 'diktatora' koji ju je masirao i trčkarala jahtom u ružičastom bikiniju.

Šalili su se o veličini njegove muškosti, a Cohen je tada povukao gaćice u stranu i pokazao joj penis, nakon čega mu je ona rukama poručila kako mu je mali. To ga je jako uvrijedilo pa ju je u jednom trenutku počeo hvatati za noge i uz pomoć svojih suradnika odglumio kako ju je 'ubio'. Ubacili su je u crnu vreću i bacili u more. Cohen je ranije tijekom dana na jahti pozirao mašući strojnicom u ruci.

Najčitaniji članci