Show

Komentari 9

Umro je petomjesečni sin Nicka Cannona, imao tumor na mozgu

Umro je petomjesečni sin Nicka Cannona, imao tumor na mozgu

Prošlog vikenda proveo sam kvalitetno vrijeme s njime. Probudio sam se u nedjelju i otišao do oceana s njime i suprugom, rekao je Cannon i brisao suze

Voditelju, komičaru, glumcu i reperu Nicku Cannonu (41) preminuo je sin Zen od tumora mozga. Imao je 5 mjeseci. Šokantne vijesti podijelio je u talk showu 'Tuesday morning', a kad je krenuo govoriti o detaljima smrti, rasplakao se. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Primijetio sam da uvijek kašlje pa sam htio da se to pregleda. Drukčije je disao i kad je napunio dva mjeseca, vidio sam da ima i malo veću glavicu, Cannon glavu. Nismo misli da je to neki problem, ali odveo sam ga doktoru zbog sinusa i disanja. Mislili smo da će to biti samo rutinska kontrola - ispričao je. 

Pixsell

Cannon i Alyssa Scott dobili su Zena krajem lipnja, a to je voditelju sedmo dijete. Pregledom je utvrđeno da mu se u mozgu nakupljala tekućina i ispostavilo se da je riječ o malignom tumoru. Išao je na operaciju da bi se to saniralo, ali djetetovo zdravlje se pogoršalo oko Dana zahvalnosti (op.a. oko 25. studenog) pa je Cannon otišao u Los Angeles da bi bio sa Zenom i Alyssom. 

- Tumor je počeo rasti puno brže. I tako smo znali da je vrijeme...  Prošlog vikenda proveo sam kvalitetno vrijeme s njime. Probudio sam se u nedjelju i otišao do oceana s njime i suprugom, a onda sam se morao vratiti u New York - rekao je pa počeo plakati. 

- Tada me nazvala supruga da se vratim.

Tisuće pratitelja uputilo mu je poruke podrške i želje da on i supruga izdrže ove teške trenutke. 

 

 

Najčitaniji članci