Show

Komentari 4

Cara Delevigne mamila poglede natpisom na majci: 'Prekinuli su koncert! Čudno, ali kako god...'

Cara Delevigne mamila poglede natpisom na majci: 'Prekinuli su koncert! Čudno, ali kako god...'

U opis fotke stavila je '#teamRihanna' te je nasmijala svoje pratitelje, a mnogi su joj pisali i kako ju u potpunosti razumiju

Brojni strane zvijezde okupile su se u ponedjeljak na Super Bowlu. Dok je jedne zanimao sportski događaj, drugi su otvoreno priznali da su došli samo zbog Rihanninog (34) nastupa. Na događaju je bila i manekenka i glumica Cara Delevigne (30) koja je pažnju ukrala natpisom na majici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Manekenka je kao i brojni pjevači došla pružiti podršku trudnoj Rihanni.

- Rihannin koncert prekinut nogometnom utakmicom, čudno, ali kako god - glasio je natpis kojim se Cara pohvalila i svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram.

U opis fotke stavila je '#teamRihanna' te je nasmijala svoje pratitelje, a mnogi su joj pisali i kako ju u potpunosti razumiju.

POGLEDAJTE VIDEO: TEODORA DŽEHVEROVIĆ NIJE PLAŠLJIVA, ALI NA OVO JE JEDVA PRISTALA

NFL - Super Bowl LVII - Half-Time Show

Podsjetimo, Rihanna je na Super Bowlu nastupila nakon duže pjevačke pauze, a tijekom nastupa je otkrila da je trudna. Društvene mreže 'preplavljene' su snimcima sa prestižnog sportskog događaja, a na Twitteru se toliko pisalo o njenom nastupu da je društvena mreža 'pala' na 20-ak minuta.

Pjevačica s reperom ASAP Rockyjem (34) čeka drugo dijete. Njezin trbuščić mogao se primijetiti u uskoj modnoj kombinaciji, a sretne vijesti potvrdili su njezini predstavnici za The Hollywood Reporter.

NFL: Super Bowl LVII-Kansas City Chiefs vs Philadelphia Eagles

Najčitaniji članci