Show

Komentari 14

Cardi B opet provocira: Crkvi je 'servirala' osebujne atribute...

Cardi B opet provocira: Crkvi je 'servirala' osebujne atribute...

Parižanima je malo toga ostavila mašti u potpuno prozirnom, uskom kombinezonu ispod kojeg je nosila crno donje rublje, dok je lice sakrila iza maske s mrtvačkom glavom, a tijekom izlaska promijenila ih je nekoliko

Američka reperica Cardi B (27) još jednom se našla u središtu pozornosti zahvaljujući kontroverznom stajlingu. Ona je inače poznata po osebujnom modnom stilu, no posljednjom odjevnom kombinacijom šokirala je prisutne na predstavljanju modne kolekcije u Parizu, u čijem je dizajniranju sudjelovao i njezin suprug Offset (28).

Parižanima je malo toga ostavila mašti u potpuno prozirnom, uskom kombinezonu ispod kojeg je nosila crno donje rublje, dok je lice sakrila ispod maske s mrtvačkom glavom, a tijekom izlaska promijenila ih je nekoliko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bizarnu modnu kombinaciju podijelila je i na društvenim mrežama pa je otkrila da je tako odjevena pozirala čak i u crkvi.

- Čestitam, dušo, na odlično odrađenom poslu i suradnji s Chazom Jordanom. Tako sam ponosna na tebe - napisala je Cardi uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom.

Objava je u kratkom roku prikupila preko dva milijuna lajkova, a nije nedostajalo ni komentara oduševljenih fanova.

'Izgledaš savršeno', 'Čestitam oboma', 'Predivna si', pisali su joj pratitelji na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci