Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Cardi B se 'bacila' u politiku: Želi privući više mladih birača

Reperica i američki senator Sanders navodno su razgovarali o nizu problema, poput otkazivanja studentskog duga, klimatskih promjena i povećanja minimalne plaće

Foto: Instagram/Pixsell
2 komentara

Američki senator Bernie Sanders (77) sastao se s repericom Cardi B (26) kako bi snimili video za njegovu predsjedničku kampanju za izbore 2020. kojim želi privući mlade birače, piše CNN.

 

- Radimo na uključivanju sve većeg broja mladih u politički proces. Budućnost Amerike ovisi o mladima. Glasaju u velikom broju, ali nedovoljno velikom - kaže Sanders.

Ovaj video njihova je prva suradnja, a snimao se u salonu za nokte čije su vlasnice dvije Afroamerikanke. Sanders i reperica navodno su razgovarali o nizu problema, poput otkazivanja studentskog duga, klimatskih promjena i povećanja minimalne plaće.

Nakon sastanka, Cardi B se Sandersu zahvalila na Instagramu.

TETOVIRALA MUŽEVO IME Buntovna Cardi B izabrala je zanimljivo mjesto za tetovažu

Cardi B prije nekoliko mjeseci progovorila je o tome kako je nekada, dok je radila kao striperica, povremeno namamila muškarce u sobu, drogirala ih te ih potom opljačkala. Velik broj njezinih pratitelja na društvenim mrežama napao je repericu. 

- Mnogi reperi pišu pjesme o takvom lifestyleu i na tome zarađuju. Veličaju takav život i nitko im ne prigovara, a ja ne stojim iza svojih postupaka u prošlosti. Nisam ponosna na njih - pokajala se Cardi B.

Foto: Instagram

Danas američka reperica živi drugačijim životom, a na svoju 'opasnu' fazu ne osvrće se rado. 

- Nisam imala bolju opciju u to vrijeme. Mnoge žene ni danas nemaju i teško je izdići se iz te besperspektivne situacije u kojoj zaglaviš zbog postojećih odnosa moći - požalila se, a djelomično i opravdala reperica, koja je danas i majka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message