Show

Komentari 3

Carla Bruni jednu filmsku scenu snimala čak 35 puta

Carla Bruni jednu filmsku scenu snimala čak 35 puta

Na snimanje filma Woodyja Allena stigao je Carlin suprug, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy. Čini se da nije baš bio zadovoljan njenom glumom

Carla Bruni (42) je tijekom snimanja filma Woodyja Allena 'Midnight in Paris' jednu filmsku scenu, u kojoj je samo trebala hodati bez da nešto govori, snimala 35 puta prije nego je redatelj bio zadovoljan njenom glumom.
- Carla je izgledala kao da se napreže dok je gledala ravno u kameru, što nije impresioniralo Woodyja - rekao je jedan očevidac.
Kao podrška svojoj supruzi na set je stigao i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy okružen tjelohraniteljima. Jedan od radnika na setu otkrio je da se činilo kako nije osobito oduševljen supruginom izvedbom. Carla je nakratko prekinula svoje obveza kako bi se mogla naći u filmu te surađivati s glumcima poput Owena Wilsona, Adriana Brodyja i Marion Cottilard.
- Ja uopće nisam glumica, ali ne mogu propustiti priliku poput ove. Kada budem baka voljela bih unucima reći da sam snimala film s Woodyjem Allenom - izjavila je Carla koja nakon snimanja scene s Marion Cotillard sa suprugom odlazi na odmor u južnu Francusku.

Najčitaniji članci