Obavijesti

Show

Komentari 40

Carter je pio koktele lijekova za spavanje, a tvrdio je da ga je sestra seksualno zlostavljala

Carter je pio koktele lijekova za spavanje, a tvrdio je da ga je sestra seksualno zlostavljala
6

Pokojni američki glazbenik Aaron Carter prošao je put od zvijezde do dna. Imao je velikih problema s opijatima, a 2013. godine je i bankrotirao. Obitelj je uz to zatražila i zabranu prilaska

VIDEO

Američki pjevač Aaron Carter imao je samo 34 godine kada su njegovo beživotno tijelo pronašli u kući u Kaliforniji. Poziv policiji stigao je u subotu u 11 sati ujutro, ali bilo je kasno. TMZ piše kako nije bilo znakova nasilja, ali da će daljnja istraga otkriti detalje smrti pjevača.

52nd Annual Grammy Awards - Arrivals

Obitelj Carter potiče iz New Yorka, ali se netom prije Aaronovog rođenja preselila na Floridu gdje su imali starački dom. Imao je starijeg brata Nicka, zvijezdu Backstreet Boysa te tri sestre: blizanku Angel te B.J. i Leslie. Aaronova smrt samo je jedna u nizu obiteljskih tragedija. 

Obiteljske tragedije

Sestra Leslie umrla je 2012. godine nakon što je osjećala mučnine uslijed pada u kadi. Patolozi su kasnije ustanovili da se Leslie predozirala lijekovima. Pet godina kasnije, u snu je preminuo njihov otac Robert Gene.

Aaron je još u mladosti pokazao svu raskoš glazbenog talenta. Prvi solo nastup ostvario je kao 9-godišnja, u ožujku 1997. godine, na turneji Backstreet Boysa u Berlinu. Nastup mu je donio bogati ugovor, a u jesen iste godine izdao je i prvu pjesmu 'Crush on You'. U prosincu, tjedan dana prije desetog rođendana, izdao je i prvi album 'Aaron Carter'. 

Backstreet Boys

Novi milenij donio mu je brojne uspjehe, zaradu, albume i pjesme. Pojavio se u dječjim emisijama, nastupio je u američkoj inačici 'Plesa sa zvijezdama', a pjesme su bile hitovi diljem svijeta. Tijekom godina, Aaron je napravio u karijeri obrat. Pop je zamijenio repanjem, ali brojne je fanove zabrinuo izgledom i ponašanjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bankrotirao i imao problema s opijatima

2006. bio je zaručen s Playboyevom ljepoticom Kari Ann Peniche, ali zaruke su se brzo raspale jer je on bio previše grub. Obožavatelje je iznenadio nakon što je 2017. javno priznao da je biseksualac. Međutim, objasnio je kako nikada nije bio u vezi s muškarcem. Među ženama s kojima je bio su Hilary Duff, Lindsey Lohan, Kaci Brown...

U studenom 2013. godine je i bankrotirao. Otkrio je tada da je dužan više od 3.5 milijuna dolara (26.5 milijuna kuna). Riječ je bila o poreznom dugu kojeg je 'napravio' na vrhuncu popularnosti. Sve je dugove podmirio godinu dana kasnije.

2017. gostovao je u emisiji 'Doktori' gdje je progovorio o problemu s opijatima te uhićenjima uslijed drogiranja. Nakon brojnih testiranja utvrdilo se kako nije u sebi imao ilegalne supstance, ali je imao mješavine opijata i lijekova. 

Carter je objasnio kako je koristio lijekove zbog stresa i neispavanosti.  Imao je svega 52 kilograma kada se prijavio na liječenje u Malibuu 2017. U idućih godinu dana pokazao je napredak te dobio 21 kilogram. 

Obitelj ga je zlostavljala

Aaron je 2019. dobio zabranu prilaska obitelji, točnije sestri Angeli i bratu Paulu, jer su se brinuli za njegovo zdravlje. Naime, Nick je tvrdio kako je Aaron želio ubiti tada Nickovu trudnu suprugu Lauren.

The 3rd Annual Cinefashion Film Awards - Los Angeles

S druge strane, Aaron se pravdao da su njega zlostavljali. Prvo sestra Leslie, seksualno kad je imao deset godina, a zatim i brat Nick koji je sve te navode opovrgnuo. 

I u vrijeme pandemije Aaron je bio u problemima. Trebao je 2021. nastupiti u Las Vegasu, ali je nastup otkazan jer se nije htio cjepiti protiv COVID-a. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin