Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Časna sestra ispala, pa okrivila sol za loš rezultat: Pobjeglo mi

Julija, koja je u 'Život na vagi' ušla sa 135 kilograma, a izašla s 20,1 kilogramom manje. Djevojke su ju izbacile jer su smatrale kako je upravo ona najslabija karika

Foto: RTL
27 komentara

Julija Bošnjak nakon ispadanja iz showa 'Život na vagi' otkrila je kako to da je na posljednjem vaganju izgubila samo 0,2 kilograma.

Foto: RTL

- Glavni krivac za moj loš rezultat bilo je moje kuhanje dan ranije. Naime, presolila sam hranu pa je organizam zadržao više tekućine nego što je trebao. Vjerojatno su zato i ostali kandidati imali loš rezultat - rekla je Julija za RTL

POGLEDAJTE VIDEO:

Julija je u show ušla sa 135 kilograma.  Nakon Julijina ispadanja plavi tim komentira da im je žao što je ona napustila show, a komentirali su i da je Roko sljedeća moguća žrtva jer su se Mirna i Ana udružile. 

Foto: RTL

- Crveni nisu riješili jedan veliki problem, a to je timski duh. To su sad mogli riješiti. Možda je njima Julija najslabija karika, ali zapravo im je timski duh najslabija karika - komentirao je Gurka.

SADA IMA 117 KG Josipa se i dalje bori s kilažom: Nakon showa je vratila 25 kila

Julija je rođena je u Sarajevu, a od 10. godine živi u Opuzenu. U životu je često trpjela uvrede na račun izgleda. Najviše ju je pogodila smrt majke koju je izgubila sa osam godina, a čak deset godina brinula se o bolesnom ocu. 

Foto: RTL

Julija je na jednom vaganju na Marijanino pitanje kako joj je živjeti u kući s velikim brojem ljudi, odgovorila kako joj to nije prvi put da živi s puno ljudi jer je deset godina bila časna sestra.

Foto: RTL

- Imala sam ultimatum od jedne poglavarice koja mi je rekla da spakiram kofer ako neću jesti meso i ribu, pa sam spakirala kofer. Zaključili su po tome da sam jako tvrdoglava, da nisam za samostan - pojasnila je Julija.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message