Obavijesti

Show

Komentari 58

Show u čast Bidenu: Legend rasturio obradom Nine Simone, Lovato pjevala s liječnicima

Show u čast Bidenu: Legend rasturio obradom Nine Simone, Lovato pjevala s liječnicima

Najveće glazbene zvijezde nastupile su u show programu povodom inauguracije Joea Bidena, a show je završen spektakularnim vatrometom iznad Bijele kuće i Lincoln Memoriala

POGLEDAJTE VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
03.55

Nakon Lovato, liječnika i sestara, ispred Lincoln Memoriala nastupila je Katy Perry s pjesmom "Fireworks", a dok je pjevala refren iznad Bijele kuće i Lincoln Memoriala odvijao se spektakularan vatromet. Tada su se Joe i Jill Biden pojavili na balkonu Bijele kuće.

24sata

Nastupom Katy Perry završio je show program, emisiju je odjavio Tom Hanks koji je još jednom čestitao Bidenu na pobjedi.

03.53

U emisiji je posebna počast dana zdravstvenim djelatnicima i to je obilježeno na poseban način.

24sata

Tijekom nastupa Demi Lovato u Los Angelesu, koja je pjevala veliki hit "Lovely Day" u pjevanju su joj se pridružili liječnici i medicinske sestre iz cijele Amerike.

03.35

John Legend je još jednom potvrdio svoj glazbeni talent impresivnom izvedbom pjesme "I Feel Good", koju inače u originalu pjeva Nina Simone.

03.20

U show programu nastupili su i Foo Fighters, a brojne zvijezde, među kojima i Elisabeth Moss iz Sluškinjine priče i Vanessa Williams zajedno su otpjevali "Let the Sunshine" iz mjuzikla "Kosa".

03.00

Joe Biden se kratko obratio i ponovio koliko je demokracija dragocjena, a nakon njegovog kratkog govora nastupili su Justin Timberlake i Ant Clemons s pjesmom "Better Days".

Komentari 58