Obavijesti

Show

Komentari 118

Celebrity brakovi: Godine za njih ne predstavljaju problem

Celebrity brakovi: Godine za njih ne predstavljaju problem
10

Za neke celebrity zvijezde ljubav nema veze s godinama. Donosimo vam top 10 parova koji su se vjenčali unatoč velikoj razlici, a predvodnik liste je Hugh Hefner

VIDEO

1. Hugh Hefner i Crystal Harris - 60 godina

Hugh (89) je Crystal (29) upoznao na zabavi povodom Noći vještica u Playboyevoj vili 2008. godine, a zaprosio ju je za Božić. Crystal je izjavila da njoj godine njezinog zaručnika nikad nisu predstavljale problem. Vjenčali su se 2012. godine. 

- Crystal i ja vjenčali smo se na Silvestrovo. Obožavam tu djevojku - napisao je Hugh pored fotografije koju je objavio na Twitteru. 

Twitter

2. Woody Allen i Soon-Yi Previn - 35 godina

Woody (79) svoju sadašnju suprugu Soon-Yi Previn (44) posvojio je kao kćer dok je bio u vezi s Mijom Farrow.  Slavni redatelj i Soon-Yi u ljubavnoj vezi su od 1992. a vjenčali su se 1997. godine. Par zajedno ima dvije posvojene kćeri, Manzie i Bechet. Woodyjevu odluku da oženi 35 godina mlađu posvojenu kćer javnost je osudila. 

PA/Pixsell

3. Billy Joel (66) i Alexis Roderick (33) 

Billy (66) je Alexis (33) upoznao 2009. godine u kafiću i odmah se u nju zaljubio. Glazbenik i bankarska službenica vjenčali su se 4. srpnja ove godine. Pozvali su uski krug obitelji i prijatelja na party povodom Dana neovisnosti, no svi su ostali iznenađeni kada su ugledali matičara. 

Naime, par im nije želio otkriti da će razmijeniti zavjete. Intimna ceremonija bila je na glazbenikovom imanju u New Yorku. Billy i Alexis u rujnu očekuju svoje prvo biološko dijete, djevojčicu. 

DPA/Pixsell

4. Rod Stewart i Penny Lancaster - 26 godina

Rod (70) i Penny (44) vezu su započeli 1999. Par se vjenčao u Italiji 2007., a njezini roditelji bili su svjedoci. Na ceremoniji u talijanskoj vili Durazzo prisustvovala je samo uža obitelj i najbliži prijatelji. 

Legendarni roker i bivša manekenka zajedno imaju dva sina, Alastaira (9) i Aidena (4). Rod iz prijašnjih veza i brakova ima još šestero djece, a već je postao i djed. 

PA/Pixsell

5. Celine Dion i Rene Angélil - 26 godina

Celine (47) i Rene (73) vjenčali su se 1994. godine u Montrealu, a upoznali su se 14 godina prije toga. Pjevačica je nosila vjenčanicu koja je imala šest metara dug veo, a na glavi tijaru od tri kilograma ukrašenu sa nekoliko tisuća kristala. Zajedno imaju tri sina, Renea Charlesa (14) te četverogodišnje blizance Eddyja i Nelsona.

Pixsell

6. Alec Baldwin i Hilaria Baldwin - 26 godina 

Alec (57) je Hilariu (29) upoznao na satovima joge, a vjenčali su se u jednoj od najljepših katedrala u New Yorku 2012. godine nakon malo više od godinu dana veze. Glumac i instruktorica joge prije dvije godine dobili su kćer Carmen Gabrielu, a nedavno je obitelj proslavila i rođenje sina kojemu su dali ime Rafael Thomas. 

Instagram

7. Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas - 25 godina

Michael (70) upoznao je Catherine (45) na filmskom festivalu u francuskom Deauvilleu 1998. godine i zaljubio se u nju na prvi pogled. Odmah joj je rekao: "Želim biti otac tvoj djeci", a poslije je kazao kako se to usudio reći jer je znao da ona voli starije muškarce. 

- To sam doista i osjetio. Znao sam da je ona žena za mene - kazao je glumac, no Catherine je bila poprilično oprezna, jer je znala da ga prati reputacija ženskaroša. Vezu su započeli tek u ožujku 1999., a zaručili su se na Staru godinu iste godine. Par se vjenčao u New Yorku u rujnu 2000.. Imaju dvoje djece, kćer Carys (12) i sina Dylana (14). 

PA/Pixsell

8. Johnny Depp i Amber Heard - 23 godine 

Johnny (52) i Amber (29) upoznali su se na setu filma 'Portorikanske noći: Dnevnik opijanja' 2011., a glumac se ubrzo nakon završetka snimanja rastao od Vanesse Paradis (42) s kojom ima dvoje djece. Par je vezu započeo 2012. godine, a zaručili su se godinu dana kasnije. Vjenčali su se u veljači ove godine u svom domu u Los Angelesu. 

DPA/Pixsell

9. Harrison Ford i Callista Flockhart - 22 godine

Harrison (72) i Calista (50) upoznali su se na dodjeli Zlatnih globusa 2002. godine. Ona je tada prolila vino po njegovoj nagradi i odmah su započeli romantičnu vezu. Ford je svoju odabranicu zaprosio na Valentinovo 2009., a vjenčali su se godinu dana kasnije u Novom Meksiku. Vjenčao ih je guverner Bill Richardson u svojoj palači. Na svadbi nije bilo puno uzvanika, samo guvernerova supruga Barbara i njegov savjetnik te 14-godišnji Liam kojeg je glumica posvojila 2001. godine. 

PA/Pixsell

10. Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy - 17 godina

Mary-Kate (29) i Olivier (46) u vezi su od 2012., a zaručili su se 2014. godine. Glumica i bankar navodno su se vjenčali iste godine na intimnoj ceremoniji u krugu obitelji. Strani mediji primijetili su da oboje nose jednako prstenje na prstenjaku lijeve ruke. Njezina obitelj misli da je Olivier najbolje što joj se dogodilo u životu. 

Profimedia.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin