Obavijesti

Show

Komentari 12

Celebrity sestre su bogate, uspješne i sklone skandalima

Celebrity sestre su bogate, uspješne i sklone skandalima
1

UVIJEK U CENTRU PAŽNJE Odmalena su u fokusu javnosti. Okušale su se kao glumice, pjevačice, manekenka, a neke od njih su prave lomiteljice muških srdaca

VIDEO

Za ove poznate sestre čuo je cijeli svijet.

Paris i Nicky Hilton

Bogate unuke Conrada Hiltona, utemeljitelja lanca Hilton hotela, odrasle su u Waldorf Astoriji na Manhattanu. Starija Paris rođena je 17. veljače 1981., a dvije godine mlađa Nicky 5. listopada 1983. Čim su postale punoljetne za njih su se zainteresirali ugledni američki magazini poput Vanity Faira, Voguea i FHM-a. To im je munjevitom brzinom osiguralo put u njujorški krug slavnih. 

Ipak, obje su željele dokazati da su sposobne same izgraditi karijeru, a ne samo biti ‘bogate nasljednice’, što im s obiteljskom reputacijom i nije bilo baš teško. Ubrzo su ih novinari počeli slijediti u stopu. Atraktivna Nicky postala je u kratkom roku foto-model ali je osim toga željela postati dizajnerica. Upisala je studij dizajna i radila za Ananda Jona. Mnogo veći uspjeh postigla je kad je potpisala ugovor sa Samanthom Thavasom u Tokyju i zajedno sa sestrom kreirala torbice koje su kupovale Britney Spears,
Tara Reid i Pamela Anderson.

Ono što je manje poznato jest da je Nicky navodno odlična pokerašica. Na novogodišnjem turniru koji se održao zadnji dan 2005. godine, među 400 igrača, Nicky je stigla do finala. Prema nekima, osim milijuna dolara, Nicky je od svog djeda Conrada naslijedila i talent za ovu igru, budući da je on dobar dio početnog kapitala stekao upravo pobjedama za kartaškim stolom.

 

#MoodAllDayEveryDay ✨✨👸🏼✨✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Za razliku od Nicky, Paris se mnogo teže nosi sa slavom. Uz njezino ime, osim epiteta ‘bogata nasljednica’, u biografiji piše i da je model, glumica, dizajnerica, tekstopisac, autorica glazbe... I doista pojavila se u komediji Zoolander, a za sporednu ulogu u filmu House of Wax dobila je i nagradu ‘Best Scream’. Naravno da se pojavljivala u televizijskim serijama, te gostovala u raznim show emisijama, a pjesma ‘The Stars are Blind’ s njezinog debitantskog albuma nazvanog ‘Paris’ bila je hit u 17 zemalja. Svašta je radila, ali se proslavila ispadima

Tako je 2007. godine provela 45 dana u zatvoru jer je prekršila uvjetnu kaznu i vozila pod utjecajem alkohola,  a na Svjetskom nogometnom prvenstvu u VIP loži zapalila joint i završila na sudu. Nakon trominutnog sudskog saslušanja Paris je oslobođena, a globu je platila njezina prijateljica.

 

So grateful for my husband, our family and our life together. Happy Anniversary 💘

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

Vrhunac je doživjela 2006. godine kad je po izboru agencije Associated Press osvojila titulu najgore odjevene slavne osobe, a tri godine kasnije njezina misao:’Odijevajte se lijepo kamo god da idete, život je prekratak da biste ostali neprimijećeni’ uvrštena je u izbor izreka oxfordskog rječnika.

Posljednjih godina, kaže Paris, nema vremena za realityje kao što je njezin svojevremeno popularni show 'The Simple Life', jer se posvetila poduzetništvu.  Nicky se prošle godine udala za engleskog aristokrata Jamesa Rothschilda.

Ena i Mia Begović

PIXSELL

Sestre rođene u Trpnju na poluotoku Pelješcu gotovo da se i nisu razdvajale sve do Enine nesretne pogibije 2000. godine. Razlikovali su ih samo karakteri. I u djetinjstvu Ena je bila starija i odmjerenija, dok je dvije godine mlađa Mia bila zadužena za nepodopštine.

Ena je prva počela glumačku karijeru 1978. godine kao 18-godišnjakinja u filmu ‘Okupacija u 26 slika’ Lordana Zafranovića. Pažnju je privukla zbog scene u kojoj se pojavila gola, što joj je osiguralo još nekoliko filmova, pored ostalih i u ‘Padu Italije’. Upisala je Akademiju, a za njom je u Zagreb uskoro doputovala i Mia i krenula njezinim putem. 

Arhiva/VL

Obje su diplomirale, a studentske dane provodile su u zajedničkom podstanarskom stanu. Jedina razlika je što Ena nikad nije bila u braku sve do poznanstva s Josipom Radeljakom, dok se Mia odmah po završetku fakulteta udala za bivšeg muža Tereze Kesovije, nekoć vaterpolistu Ronalda Lopatnyja, a zatim se razvela, pa udala i nedavno opet razvela od poduzetnika Željka Žnidarića.

Zanimljivo je da su obje sestre gajile simpatije prema starijim muškarcima jer je i Lopatny bio 15-ak godina stariji od Mije, baš kao i Radeljak od Ene. Koincidencija je i što je Lopatny Miu izbacio iz stana ne vrativši joj sve stvari i udarivši je s nogom i šakom, baš kao što je to učinio i Radeljak Eninoj nasljednici, Vlatki Pokos. 

I Ena i Mia rodile su djevojčice, prva Lanu, a druga Maju Lenu.

Mary-Kate i Ashley Olsen

2012 CFDA Fashion Awards - Press Room - New York

Američke blizanke Mary-Kate i Ashley Fuller prvi su se put pojavile godinu dana nakon rođenja u seriji ‘Puna kuća’ gdje su naizmjence glumile istu ulogu zbog strogog zakona koji regulira radno vrijeme djece na filmu. 

Sa sedam godina roditelji su im osnovali kompaniju Dualstar. Njihova odjeća za djecu donijela im je milijune dolara, zbog čega ih je ugledni poslovni magazin Forbes od 2002. do 2007. svrstavao na 11. mjesto najbogatijih slavnih osoba. 

PA/Pixsell

Nakon što su završile srednju školu, obje sestre su najavile da će se upisati u New York University. Izdržale su točno godinu dana. Prva je odustala Mary-Kate, a nekoliko mjeseci kasnije za  njom se u Californiju vratila i Ashley. Kasnije se saznalo da je Mary Kate napustila New York nakon prekida sa Stavrosom Niarchosom III, sinom grčkog brodovlasnika koji se odlučio za njezinu kolegicu - Paris Hilton.

Mary-Kate danas je uspješna dizajnerica, ali i predana supruga i majka. Rijetko se pojavljuje u javnosti, a još rjeđe daje intervjue. Prije dvije godine udala se za francuskog biznismena Oliviera Sarkozyja. Ashley je u vezi s prodavačem umjetnina Richardom Sachsom (64).

Ivana i Marija Husar

husar

Pjevačku karijeru započele su u dječjem zboru Zvjezdice, a zatim osnovale skupinu Divas. Marija  i dvije godine mlađa Ivana i danas povremeno nastupaju zajedno iako su im pjevačke karijere krenule u zasebnim smjerovima. 

Marija Husar udala se za Vjekoslava Rimca, a na vjenčanju je pjevala njezina sestra Ivana. Ivana se udala za Ninu Mlinca, pa sestre i same ponekad u šali kažu da više ni njihovi prijatelji ne znaju koja je od njih Rimac a koja Mlinac.

Kylie i Danni Minogue

Instagram

Sestre Kylie i Dannii počele su karijeru na australskoj televiziji. Kylie je prvu ulogu dobila u soap operi The Sullivans 1979. godine kao 11-godišnja djevojčica, a dvije godine kasnije zaigrala je jednu od glavnih uloga u dječjoj seriji The Henderson Kids.

Ubrzo je pokazala da ima dara i za glazbenu karijeru pa je svoje demo-snimke poslala na radijsku emisiju za mlade talente. Na tim snimkama pjevala je i njezina tri godine mlađa sestra Dannii i dokazala se kao odlična pjevačica čija je munjevita popularnost ubrzo zasjenila Kylienu televizijsku slavu.

Pixsell

Danas su obje pjevačice, ali je Dannii popularnost stekla i skidanjem za australski Playboy nakon razvoda od glumca Juliana McMahona.

Kylie se u međuvremenu liječila od raka dojke i aktivirala u propagiranju prava teško oboljelih u cijelom svijetu. Imala je nekoliko turbulentnih veza,, a nedavno se šuškalo da se zbližila s princom Andrewom.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao