Obavijesti

Show

Komentari 3

Celebrity susjedi: Tko s kim pije kavu i 'trača' svako jutro?

Celebrity susjedi: Tko s kim pije kavu i 'trača' svako jutro?
24

Reper Kanye West i njegova supruga, reality zvijezda Kim Kardashian imaju više slavnih susjeda. Kuće blizu njih imaju Miley Cyrus i komičarka Kathy Griffin koja im nekada zna pričuvati djecu

VIDEO

Nije rijetkost da slavne osobe žive u istom susjedstvu. Glumac Ryan Reynolds (41) i njegova supruga Blake Lively (31) susjedi su s još jednim bračnim parom. Justin Timberlake (37) i Jessica Biel (36) žive u istoj zgradi kao i oni u ulici Greenwich u New Yorku. Njihovu zgradu krase bazeni i terase na vrhu.

Georgea Clooneyja (57) njegovi slavni susjedi prate u stopu. Najprije su on i supruga Amal (40) živjeli u El Doradu kuću pored manekenke Cindy Crawford (52) i njezinog supruga Randea Gerbera (56). Tada je Clooney i kreirao brend Casamigos tekile. Prije dvije godine, oba su bračna para prodala svoje vile. Prvo se Clooney doselio na Manhattan, a potom se Cindy doselila u stan iznad njegovog. 

Plavuše Gwyneth Paltrow (46) i Meryl Streep (69) dobre su prijateljice. Žive blizu jedna drugoj u Tribeci, gradskoj četvrti New Yorka. Kako kažu, znaju jedna drugu pozvati na kavu, kao što to susjedi i čine. Da su u dobrosusjedskim odnosima potvrđuje i činjenica da je Gwyneth jednom dozvolila Meryl da u njezinoj kuhinji sprema večeru za Dan zahvalnosti. 

Slavni kuhar Gordon Ramsay (51) i glazbenik Stevie Wonder (68) susjedi su u sunčanom Los Angelesu, preciznije u Bel Airu. Nije poznato priprema li ovaj dvojac večere uz žestoki tulum, ali bi bilo odlično kada bi Gordon roštiljao, a Stevie svirao. 

Manekenka Kendall Jenner (22) uselila se u novi dom u Los Angelesu, a preko puta ceste živi komičar Jimmy Kimmel (50). U njegovoj su se emisiji čak i našalili na račun toga. 

- Imati Kimmela za susjeda učinilo me sigurnijom - rekla je Kendall. 

Zapadni Hollywood 'sklonište' je mnogih zvijezda. U Sierra Towersima svoj stan imaju Courteney Cox (54), Elton John (71), reality zvijezda Brody Jenner (35) i glumica Lilly Collins (29). 

The Art of Elysium 2nd Annual Heaven Gala - Los Angeles

Slavna Oprah Winfrey (64), budući da zarađuje puno, ima više kuća. Jedna je u Montecitu u Kaliforniji, a prvi susjed joj je Rob Lowe (54), glumac poznat po seriji 'Parkovi i rekreacija'. 

USA - Greenleaf OWN Series Premiere - West Hollywood

Glumica Jennifer Lawrence (28) živi na Beverly Hillsu. Tri kuće dalje od nje nalazi se par iz 'Ludih sedamdesetih', Mila Kunis (35) i Ashton Kutcher (40). 

2018 Breakthrough Prize Ceremony - VIP Arrivals

Popis celebrity susjeda još ne prestaje. Glumac Robert De Niro (75) i modni dizajner Ralph Lauren (78) žive u istoj ulici u Hamptonsu. 

Nije poznato imaju li dobrosusjedske odnose i piju li popodnevnu kavu zajedno, ali susjedi u Washingtonu su Barack (57) i Michelle Obama s Ivankom Trump (36) i njezinim suprugom Jaredom Kushnerom (37).

FILE PHOTO: Former U.S. President Obama and first lady Michelle Obama acknowledge guests during  portraits unveiling at the Smithsonian’s National Portrait Gallery in Washington

Reper Kanye West (41) i njegova supruga, reality zvijezda Kim Kardashian (37) imaju više celebrity susjeda. U Los Angelesu, kuće blizu njih imaju pjevačica Miley Cyrus (25) i komičarka Kathy Griffin (57). Nekada je Kathy znala uskočiti i pričuvati djecu slavnom paru. 

La Traviata Premiere - Rome

Kantautorica Janet Jackson (52) i glumac Bruce Willis (63) žive u istoj zgradi nazvanoj 'Trumpov toranj'. Oko njihovog doma često bude turista pa nije poznato hoće li taj pritisak zvijezde moći izdržati te ostati živjeti tamo. 

Iako su odavno prekinuli svoju romansu, Elizabeth Hurley (53) i Hugh Grant (58) se ne izbjegavaju. Imaju snažno prijateljstvo koje su 'pojačali' susjedskim odnosima. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu