Obavijesti

Show

Komentari 2

Celebrity vjenčanja: Ovi parovi su 2018. uplovili u bračnu luku

Celebrity vjenčanja: Ovi parovi su 2018. uplovili u bračnu luku
9

Vjenčanje godine svakako je ono između princa Harrya i Meghan Markle, no donosimo vam listu poznatih, hrvatskih i stranih celebrityja koji su ove godine izrekli sudbonosno da....

VIDEO

Tko je sve ove godine izgovorio sudbonosno 'da'? Donosimo vam popis zvijezda koje su ove godine stale pred oltar i odlučili provesti ostatak života zajedno. 

Jelena Glišić i Krešimir Lesić 

Iako su prvotno rekli kako o vjenčanju ne razmišljaju, prije nekoliko tjedana ovaj par izrekao je sudbonosno 'da', a ceremonija vjenčanja održana je u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Domaća voditeljica Jelena Glišić (32) udala se za dugogodišnjeg dečka, poduzetnika Krešimira Lešića (38) nakon samo mjesec dana zaruka.

- Ovo je dokaz da se sve može kad se hoće. Odlučili smo se na taj korak, ali smo željeli da bude samo naš, u užem krugu najbližih. Željeli smo intimnu, neopterećenu proslavu ljubavi. Pravi tulum za prijatelje pripremit ćemo na ljeto - rekla je Jelena za Gloria.hr.

Mislav Oršić i Suzana Krajinović 

Dinamov nogometaš Mislav Oršić (25) 22. prosinca oženio se za svoju dugogodišnju djevojku Suzanu Krajinović, a istog dana je krstio i sina Manuela. 

- On se rodio ovoga ljeta, njemu sam posvetio onaj gol protiv Hapoel Beer Sheve - rekao je krilni napadač Dinama. Mislav i Suzana upoznali su se u srednjoj školi, a zajedno su već deset godina. Na vjenčanju im je pjevala Ivana Marić (36). 

Bruno Kovačević i Mateja Franić 

Glavni urednik svih HRT-ovih televizijskih programa i međunarodnoga televizijskog programskog kanala Bruno Kovačević (51) oženio je dugogodišnju djevojku Mateju Franić (29). Bivša rukometašica odlučila se za vjenčanicu koju je izradila Matija Vuica. 

Atraktivna plavuša  zavela je Kovačevića čim su se upoznali. Prije pet godina navodno ih je spojila Brunina kolegica Mila Horvat (37).

Milana Vlaović Kovaček i Boris Kovaček 

Prvi ples Milana Vlaović Kovaček (47) i Boris Kovaček (45) su otplesali uz nastup Gabi Novak (82)  i jedan od njezinih najvećih hitova. Veliko slavlje za obitelj i prijatelje pripremili su sredinom listopada u zagrebačkoj galeriji suvremene umjetnosti.

- Bilo je točno onako kako sam si zaželjela i jako sam sretna bila. Mislim da je sasvim u redu u nekim godinama ispunjavati neke svoje želje. Tako da ono što mislim, to i radim - kazala je Milana Vlaović za IN Magazin. Milaninu vjenčanicu je izradila njena prijateljica i dizajnerica Matija (60). 

Ana Gruica i Boran Uglešić 

Splićanka Ana Gruica (35) ovog se ljeta udala za psihijatra Borana Uglešića (43), a s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je trenutke intimne ceremonije uz Jadransku obalu. 

- Shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno - rekla je glumica koja je prvotno cijelo vjenčanje htjela zadržati u tajnosti. Fotografije su snimljene u dvorcu Martinis Marchi na Šolti, a dirljive riječi je tijekom ceremonije izgovorila i matičarka Nada Akrap.

Tamara Garbajs i Danko Velimir Vrdoljak

Kazališna glumica Tamara Garbajs (41) iznenadila je mnoge kad je otkriveno da se udaje, i to za uglednog liječnika i predstojnika Klinike za tumore Danka Velimira Vrdoljaka, šefa njezina bivšeg dečka, liječnika Andreja Rotha. Par je navodno izgovorio sudbonosno ‘da’ na Palmižani. 

Glumica iza sebe ima brak s vaterpolistom Hrvojem Šintićem (41), s kojim ima sina Tomu (11).

Marin Ivanović Stoka i Jasna Saletović 

Zagrebački reper Marin Ivanović Stoka (37) oženio se svojom odabranicom Jasnom Saletović sredinom srpnja. Intimno vjenčanje bilo je u crkvi Sv. Franje na zagrebačkom Kaptolu. Vjenčali su se gotovo u tajnosti, samo pred najbližim članovima obitelji i prijateljima s kojima su nastavili slaviti u obližnjem restoranu, piše Story.

Marin i Jasna su se zaručili na Badnjak prošle godine.

Lucija Lugomer i Danijel Grlić 

Još jedno ljetno vjenčanje odabrali su plus-size model Lucija Lugomer (25) i sushi chef Danijel Grlić (35). Vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi sv. Blaž. Lucija je nosila ručno izrađenu haljinu od 30 metara ruskog satena i kristalne čipke, a od naušnica je odabrala tradicionalne konavoske 'fjočice'. Te su naušnice bile jedna od brojnih emotivnih posveta Lucijinoj majci Duški, koja je prije 14 godina preminula od raka dojke.

Nakon druženja na otvorenom, 180 uzvanika zabavljalo se u šatoru ukrašenom zeleno-bijelim cvjetnim aranžmanima u kombinaciji boja Lucijinog buketić od lizijantusa, božura i eukaliptusa.

Prvi ples mladenaca pratio je evergreen Louisa Armstronga 'What a Wonderful World', a drugu pjesmu, 'Ulicu jorgovana' Darka Domijana je Lucija otplesala s tatom Željkom. 

Jelena Perčin i Momčilo Otašević 

Glumica Jelena Perčin (37)  i Momčilo Otašević (27) vjenčali su se u intimnom krugu obitelji i prijatelja u bokokotorskom zaljevu u Crnoj Gori. Sklapanje braka proslavili su u lokalnoj konobi uz svirku benda, a glumac je rekao kako mu je to najdraži restoran. Par se upoznao na snimanju druge sezone domaće serije 'Kud puklo da puklo', a Perčin je nedavno otkrila zašto se zaljubila u Otaševića.

lavina

- Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno - objasnila je Perčin. 

Franka Batelić i Vedran Ćorluka 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

Pjevačica Franka Batelić (26) udala se 21. srpnja za srebrnog nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluku (32). Nakon šestogodišnje veze par je vječne zavjete položio u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti. Franka je za najvažniji dan odabrala haljinu dizajnerice Caroline Herrere. 

Slavlje se održalo u villi Meneghetti u mjestu Bale, između Pule i Rovinja, a cijelu ih je noć zabavljao Tony Cetinski (49).

Princ Harry i Meghan Markle

Meghan Markle (37) svojim je izborom vjenčanice sve ostavila bez teksta. Za princa Harryja (36) udala se u svibnju u jednostavnoj svilenoj haljini koju je za vojvotkinju od Sussexa dizajnirala modna kuća Givenchy. Prema pisanju magazina Harpers Bazaar, Meghan je vjenčanicu smjela vidjeti tek dan prije vjenčanja.

Royal wedding

Naime, profinjena vjenčanica lađa izreza i minimalističkog stila uključivala je i dugi velo na kojemu je izvezeno cvijeće predstavljalo sve 53 zemlje Commonwealtha. Princ Harry nosio je uniformu konjice britanske vojske 'Blues and Royals'. 

U kapelici čiji je kapacitet oko 800 mjesta nazočilo je čak 600 članova kraljevske obitelji. Svim gostima bila je strogo zabranjena upotreba mobilnih telefona. Cijela kapela bila je okićena bijelim ružama, omiljenim cvijećem Harryjeve majke Diane, bijelim božurima i naprscima iz vrtova dvorca Windsor. 

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank

Nakon vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, kraljevska obitelj ponovno je slavila 12. listopada. Princeza Eugenie (28) udala se za menadžera Jacka Brooksbanka (32) u kapelici St. George. Na vjenčanje su pozvali 850 gostiju, dok se 100 tisuća ljudi gužvalo oko Windsora.

Princess Eugenie wedding

Eugenia je izabrala vjenčanicu dizajnera Petera Pilottoa i Christophera De Vosa, otvorenih leđa i ramena, a za nju se odlučila s razlogom. Eugenie je s 12 godina imala osmosatnu operaciju leđa koja je ostavila ožiljke, a ovom prilikom ih je ponosno pokazala.

Princeza se odlučila za kraljičinu tijaru ‘Greville Emerald Kokoshnik’ iz 1919., a smaragd u sredini ima nevjerojatnih 93,7 karata. Raskošnu vjenčanicu dizajnirao je britanski dvojac Peter Pilotto i Christopher De Vos.

Justin Bieber i Hailey Baldwin 

Dva mjeseca nakon zaruka, sredinom mjeseca rujna, u tajnosti su se vjenčali svjetski poznati pjevač Justin Bieber (24) i manekenka Hailey Baldwin (21). Sudbonosno 'da' izgovorili su u gradskoj vijećnici u New Yorku. 

- Spremaju veliko slavlje u sklopu kojeg će jednom reći 'da' pred Bogom i svim ljudima koje vole - kazao je izvor.

Justin i Hailey su nerazdvojni otkad su se pomirili krajem svibnja. Pjevač i manekenka su se zaljubili opet nakon što je Bieber po tko zna koji put prekinuo s glazbenicom i glumicom Selenom Gomez (25). Zaručili su se u srpnju na Bahamima. 

Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Američka pjevačica Miley Cyrus (26) ipak se udala za dugogodišnjeg dečka, australskog glumca Liama Hemswortha (28). Iako se neko vrijeme nagađalo je li mladi par imao tajnu ceremoniju vjenčanja ili nije, službene potvrde nije bilo sve dok glumica je na svom Instagram profilu objavila crno-bijele fotografije s vjenčanja uoči Božića i tako potvrdila glasine. 

Obožavatelji mladog para odmah su im čestitali i zaželjeli mnogo sreće. 

- Čestitamo novoj obitelji i želimo vam mnogo sreće u zajedničkom životu - jedan je od mnogih komentara oduševljenih pratitelja. 

Priyanka Chopra i Nick Jonas 

Glumica i bivša missica Priyanka Chopra (36) izgovorila je sudbonosno da s deset godina mlađim pjevačem, Nickom Jonesom (26). Nakon što su prije četiri mjeseca potvrdili glasine o zarukama, par nije dugo čekao s vjenčanjem i to napravio u Indiji u glamuroznoj palači Umaid Bhawan u Jodhpuru, početkom prosinca. 

Chopra i Jones bili su odjeveni u kreacije dizajnera Ralpha Laurena (79) koji ih je spojio 2017. kada ih je pozvao da zajedno dođu na Met Galu.

- Jedna od najbitnijih stvari koje smo stekli u ovoj vezi je spajanje obitelji koje vole i poštuju druge vjere i kulture. Planiranje našeg vjenčanja stopilo je naše obitelji. Bilo je nevjerojatno - napisala je glumica ispod objave na Instagramu.

Quentin Tarantino i Daniela Pick 

Quentin Tarantino and Daniela Pick Wedding - Los Angeles

Krajem studenog, po prvi put se oženio i američki redatelj i scenarist Quentin Tarantino (55). Njegova odabranica  je 20 godina mlađu manekenka i pjevačica Daniela Pick (35). Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu, a na prijemu su bili samo njihovi najbliži prijatelji, kolege i obitelj. Među uzvanicima su bila i poznata imena svjetskog glumišta poput Ume Thurman (48), Brucea Willisa (63) te Samuela L. Jacksona (69). 

Hillary Swank i Phillip Schneider

Američka glumica i dvostruka dobitnica Oscara Hilary Swank (44) udala se za poduzetnika Phillipa Schneidera nakon dvije godine veze. Prvi put su se zajedno u javnosti pojavili u studenom 2016., piše Vogue. Glumica je progovorila o svom novom suprugu i njihovom romantičnom vjenčanju u nacionalnom parku Redwood u Kaliforniji u kolovozu. 

- Bilo je bezvremenski. Nema drugog načina za opisati to. Toliko sam zahvalna i sretna što sam se udala za čovjeka svojih snova - rekla je Hilary. Schneider je Hilary zaprosio u ožujku 2016. u Coloradu. 

Vincent Cassel i Tina Kunakey 

 Vincent Cassel (51) i Tina Kunakey (21) izgovorili su sudbonosno da u kolovozu ove godine u Bidartu, jugozapadnoj Francuskoj. Iako je njihovo vjenčanje, upravo zbog razlike među godinama, izazvalo veliko zanimanje javnosti, par se odlučio za skromnije vjenčanje. Mlada Talijanka otkrila je kako prvi put kad je upoznala Vincenta nije ni znala tko je on. 

- Odrasla sam na selu. Nismo imali televiziju i nismo išli u kino. Kad sam bila dijete, moji interesi su bili ograničeni na školu i nogomet - ispričala je. Tvrdi da je shvatila tko je kada su ih za vrijeme jednog izlaska okružili paparazzi. Par živi skupa u Rio de Janieru i najviše vole ići na surfanje na plažu Ipanema. 

Hugh Grant i Anna Eberstein

Ne vjerujem baš u brak. Vidio sam jako malo pozitivnih primjera, možda pet, u svom životu ali mislim da je to inače recept za obostranu muku, rekao je Hugh Grant (57) 2015. časopisu People.

BAFTA Film Awards 2017 - Arrivals - London

Ipak, tri godine kasnije glumac je promijenio mišljenje. Na skromnom vjenčanju u Londonu, Grant je oženio švedsku televizijsku producenticu Annu Eberstein (39). Par se na vječnu ljubav zavjetovao u matičnom uredu gradske četvrti Chelsea, a budući da se prije nije ženio, Grant je u 58. godini prvi put u životu stupio u brak.

Par je na vjenčanje pozvao samo uski krug obitelji i prijatelja.

VIDI OVO! HOROSKOP: Uz ova 3 znaka nikad nema mira, uvijek je drama. Jeste li Vi jedan od njih?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'