Obavijesti

Show

Komentari 69

Celzijus je susjedima 'servirala' grudi i međunožje: 'Svaka čast'

Celzijus je susjedima 'servirala' grudi i međunožje: 'Svaka čast'
5

Pjevačica je ovaj put za novu golišavu fotografiju 'ubrala' samo riječi hvale. Njezini pratitelji poručili su joj kako je vrijedna te kako dobro izgleda. Uz to, dala im je naslutiti da će uskoro možda izdati novu pjesmu

VIDEO

Pjevačica Nives Celzijus (38) redovito objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama. Od onih u mini haljini, u majici koja joj ističe dekolte, uskim trenirkama...

A sada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu na svojoj terasi koju redovito čisti kako bi uhvatila malo boje. Tako je susjedima 'servirala' grudi, ali i međunožje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

- To mete, to čisti, to radi na tenu, to vježba listove, to razmišlja kako će se zvati njena najnovija pjesma... - napisala je Nives u opis fotografije i pohvalila se kako je vrijedna.

Uz to, dala je naslutiti kako će možda uskoro izdati i novu pjesmu. Njezini pratitelji ovaj su put u komentarima za nju imali samo riječi hvale.

- Svaka čast, jako si zgodna žena. Sve ti dobro stoji - pisali su joj. 

'Hani i Nives šminka ne treba, Indira izgleda neprepoznatljivo'
'Hani i Nives šminka ne treba, Indira izgleda neprepoznatljivo'

No, Celzijus se ni ovaj put nije oglasila na komentare. Iako nikad ne odgovara na njih, pjevačica ih niti ne briše. Ne obazire se na mišljenja svojih pratitelja, čija su mišljenja oko njezinih fotografija podijeljena. Neki je redovito hvale, dok drugi smatraju kako je degutantna. 

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj se naslonila na ljestve u kratkim hlačicama i uskoj majici koja je otkrila njezin bujni dekolte. 

- Ovakva majica bez oblikovanih košarica ipak nije za tebe - napisala joj je jedna od pratiteljica, no, nije se obazirala. 

Nakon karantene, Nives je prvo otišla na sređivanje noktiju jer ih je uništila sređujući terasu. 

- Bila sam kod moje drage kozmetičarke Tanje i to je bio moj prvi i jedini izlazak iz kuće, ako ne računam svakodnevno trčanje u večernjim satima. Jedva sam čekala da popravim noktiće koje sam potpuno uništila sređujući terasu. Šmirglanje 50-ak kvadrata terase ostavilo je dosta traga na mojim noktima, ali sad su opet lijepi i uredni - pohvalila se.

POGLEDAJTE NIVES U SERIJALU 'ZVIJEZDE VRIŠTE': 

Pokretanje videa...

NIves Celzijus u serijalu 'Zvijezde vrište' 10:18

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...