Obavijesti

Show

Komentari 123

Centar smrti: Troje pacijenata umrlo u scijentološkom kampu

Centar smrti: Troje pacijenata umrlo u scijentološkom kampu
4

OPASNE METODE Iako su ovisnike svaki dan na pet sati zatvarali u saunu, John Travolta misli da su stradali nesretnim slučajem. Glumac im donira svoj novac

VIDEO

U posljednjih devet mjeseci preminulo je troje pacijenata scijentološkog kampa u Oklahomi. Unatoč tome, John Travolta (58) tvrdi kako je to najbolje mjesto za liječenje ovisnosti o drogama i alkoholu.

Glumac, koji godinama donira novac scijentolozima, misli da su pacijenti stradali nesretnim slučajem. No obitelji umrlih mu ne vjeruju i najavili su tužbu.

- Ondje vas maltretiraju, uskraćuju hranu i vodu jer vas žele izluditi - opisao je metode liječenja bivši korisnik centra.

S tim se ne slaže Travoltina prijateljica Kirstie Alley (61). Kaže da su joj scijentolozi spasili život.

- U početku sam mislila da je to prijevara, ali nakon što sam 1979. ušla u centar, više nikad nisam pomislila na kokain - rekla je Alley.

U kampu se trenutačno nalazi 150 ovisnika. U liječenju, koje stoji 114.000 kn i traje mjesec dana, svaki dan ih na pet sati zatvaraju u saunu. Nakon toga im daju velike doze vitamina i tjeraju ih da trče dvorištem. Od 2005. u kampu je umrlo sedmero ljudi.

Scijentolozi upravljaju i životom Toma Cruisea

Član scijentološke crkve je i Tom Cruise (50) što se navodilo kao razlog njegove rastave od Katie Holmes (33) poslije pet godina braka. Glumica je bila zabrinuta za njihovu šestogodišnju kćer Suri zbog Tomove predanosti scijentologiji te utjecaju te 'kvazi-religije' na njihovu kćer. 

Iako je i Katie u početku bila predana scijentologiji, ubrzo joj je počelo smetati što Tom odlučuje o svemu u njezinu životu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni