Obavijesti

Show

Komentari 0

Četiri tenora na Gradecu će Zagrepčanima zapjevati arije

Četiri tenora na Gradecu će Zagrepčanima zapjevati arije
4

Kako je nastupati solo i uživati na estradnoj vjetrometini imao se prigodu uvjeriti splitski pjevač Marko Pecotić Peco, jedan od Četiri tenora koji će zajedno s kolegama nastupiti na platou Gradec

VIDEO

Kako je nastupati solo i uživati na estradnoj vjetrometini imao se prigodu uvjeriti splitski pjevač Marko Pecotić Peco, jedan od Četiri tenora koji će zajedno s kolegama: Đanijem Stipaničevom, Marko Škugorom i Vladimirom Garićem nastupiti na prvom koncertu Četiri tenora 13. srpnja, u 21 sati, na platou Gradec.

Bit će to večer prilagođena ukusima publike koja će moći uživati u skadbama za dušu, od klasike do šansone i ljubavnih balada, izvedbama pjesama poput 'O sole mio', 'Un amore cosi grande', 'Besame mucho', 'Angels' 'Adio Splite moj', ali i pjesmama  popularne Adele, koje posebno voli izvoditi upravo on - poznati splitski pjevač, član klape Iskon, tenor Marko Pecotić Peco.

Nakon četiri godine samostalne karijere Marko se vratio klapi Iskon u kojoj je ranije nastupao osam godina, a nedavno je s istom klapom gostovao i u SAD-u, gdje je nastao i simpatični video na kojem dečki iz klape Iskon pjevaju hrvatsku himnu s američkim policajcem.

- U svojoj solo karijeri jednako sam uživao i mogu se pohvaliti da imam i jedan apsolutni hit - pjesmu za seriju 'Larin izbor' kao i prvu nagradu stručnog žirija na Splitskom festivalu. Ostvario sam neke svoje ciljeve, otpočeo suradnju s klapom 'Sveti Mihovil' koja djeluje pri policiji te klapom 'Sveti Juraj', no ubrzo sam shvatio da mi je pjevanje s mojom klapom Iskon nekako najdraže. Mogu reći da sam žudio za povratkom u Iskon i  vratio sam se sa svojim gitaristom Vedranom Roguljićem i bubnjarom Duškom Radićem. Kolege su me dočekali s veseljem i rekao bih zajedno smo jači, jer mi u klapi Iskon uvijek smo pokušavali biti drugačiji. Nastup s Četiri tenora veliki je izazov i unaprijed se veselim publici u Zagrebu i ostalim mjestima gdje ćemo ove godine nastupiti. Zato pozivam publiku da nam se pridruži i bude dio događaja koji će zasigurno obilježiti ne samo 'Večeri na Griču' već i karijeru nas četvorice tenora, poručuje popularni Peco. 

S ulaznicom za koncert Četiri tenora možete besplatno pogledati i jednu od tri postavljene izložbe u Galeriji Klovićevi dvori: izložbu 'Više od kulture', izložbu u povodu 100. obljetnice rođenja Zlatka Price ili izložbu Zbirki Galerije Klovićevi dvori 'Umjetnici, donatori, kolekcionari'.

Budući da je broj mjesta u gledalištu ograničen, rezervirajte svoju ulaznicu na vrijeme - u sustavu Eventima (Eventim.hr, kiosci Tiska, Tisak Media centri, Petrol benzinske postaje, Exclusive Change mjenjačnice, Atlas Airtours, Autotrans, Dallas Music Shop, Aquarius) ili u Scardoni na adresi Srebrnjak 64 prilikom čega ostvarujete popust na njihova izdanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu