Show

Komentari 2

Četiri tenora ugostit će Badrić, Šverko, Kondžu i Cestinskog

Četiri tenora ugostit će Badrić, Šverko, Kondžu i Cestinskog

Prva liga domaće glazbene scene nastupit će 7. veljače u KD Vatroslav Lisinski na gala koncertu 'Četiri tenora i prijatelji' povodom 50. obljetnice Hrvatske lige protiv raka

Četiri tenora - Vladimir Garić, Marko Pecotić, Marko Škugor i Đani Stipaničev - na pozornici će ugostiti istaknute dame glazbene scene Zoricu Kondžu, Radojku Šverko, Ninu Badrić i jednog od najboljih muških vokala, Tonyja Cetinskog.

Ova sjajna ekipa priredit će gala koncert za prave glazbene sladokusce povodom velike 50. obljetnice Hrvatske lige protiv raka i napraviti još jedan koncert za pamćenje. Okupljeni vokalni 'dream team' pobudio je veliki interes publike jer je već na prvu jasno da je riječ o koncertu koji se ne propušta. Ulaznice su već u prodaji u Scardoni (Srebrnjak 64, Zagreb) i na portalu ulaznice.hr po cijeni od 120, 160, 200 i 220 kuna. 

Uz Četiri tenora zagarantirana je večer ispunjena smijehom i velikim hitovima, talijanskim kanconama, arijama i domaćim standardima. U pratnji maestra Jurice Karuze na klavijaturama, Tenori su svojim izvedbama arije “Nessun Dorma”, Oliverove "Cesarice" i Cocine "Vilo moja", te klasika kao što je "Funiculi Funicula" i čuvene “Chitarre Romane“, "Grande Amore", "Canzone per te" i mnogih drugih, osvojili srca publike diljem Hrvatske. Izuzev izvrsnih vokalnih sposobnosti, Tenori će Vam se uvući pod kožu i svojim šarmom te izvrsnim smislom za humor. 

Nakon što su ljetos oduševili svojim prvim koncertom na platou Gradec, Tenori su postali traženi gosti diljem Hrvatske. Briljirali su u HNK Rijeka, zadarskom Arsenalu, a 23. prosinca nastupaju i u HNK Split. Publika uživa u svakom njihovom koncertu toliko da ih ne puštaju s pozornice bez nekoliko bisova. U veljači se Tenori ponovno vraćaju u Zagreb gdje je njihova uistinu jedinstvena priča krenula i gdje ih fanovi s nestrpljenjem iščekuju.

Koncert 'Četiri tenora i prijatelji' održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a sav prihod od koncerta bit će u cijelosti namijenjen Hrvatskoj ligi protiv raka.  

Najčitaniji članci