Show

Komentari 29

Charlize Theron u lezbijskom remakeu filma 'Umri muški'? 'Sjajna ideja, pristala bih na to'

Charlize Theron u lezbijskom remakeu filma 'Umri muški'? 'Sjajna ideja, pristala bih na to'

U slučaju da do remakea filma zaista dođe, Theron će sigurno biti spremna. U akcijskim filmovima poput 'Pobješnjeli Max' i 'Atomska plavuša' već je potvrdila svoje kvalitete

Sve je započelo kao poluozbiljna ideja na Twitteru, no magazin Vanity Fair oskarovku Charlize Theron (45) u intervjuu je ponovno suočio s idejom remakea kultnog filma 'Umri muški', u kojem bi glavne uloge bile one lezbijki.

- Zaista mislim da je to odlična ideja. Zbog toga sam i odgovorila na Twitteru, jer sam jednostavno mislila da je to nekako sjajno. Pristajem, zovite producente - kazala je Theron.

Podsjetimo, na društvenim mrežama tweet jedne obožavateljice filma 'Umri muški' s Bruceom Willisom postao je viralan nakon što pred Božić napisala kako ga uvijek rado gleda, ali da je ono što uistinu želi remake u obliku lezbijske romantične komedije, u kojoj pobješnjela Charlize Theron spašava svoju suprugu. 

Nakon premijere 1988. godine, film 'Umri muški' s Willisom u ulozi njujorškog policajca Johna McClanea pokupio je osrednje kritike, ali akcijski film u blagdanskoj se sezoni prometnuo u voljeni klasik te su snimljeni i njegovi nastavci. U slučaju da do remakea filma zaista dođe, Theron će sigurno biti spremna. U akcijskim filmovima poput 'Pobješnjeli Max' i 'Atomska plavuša' već je potvrdila svoje kvalitete.

Najčitaniji članci