Show

Komentari 0

Chefovi se ujedinili: Kuhat će tjedan dana za pomoć Petrinji

Chefovi se ujedinili: Kuhat će tjedan dana za pomoć Petrinji

Sva prikupljena sredstva će biti namijenjena za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji, a cijena obroka će iznositi 60 kuna. Poznati chefovi poručili su kako suosjećaju sa svim obiteljima u ovoj velikoj tragediji

Razorni potres koji je pogodio Petrinju prošlog tjedna ostavio je mnoge obitelji bez svojih domova. Stanovnici Petrinje i okolnih sela trenutačno prolaze kroz težak period. Zbog toga se cijela Hrvatska ujedinila i pružila pomoć, koja neprestano stiže iz svih krajeva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Humanitarnu akciju za stradale u potresu organizirali su i chefovi Hrvoje Zirojević, Braco Sanjin i Ivan Pažanin (36). S kolegama Stjepanom Vukadinom (27), Sonibojem Grginom, timom restorana Kadena i kuharima volonterima kuhat će jela koja će Splićanima  biti dostavljena putem dostavne službe Wolt. 

Sva prikupljena sredstva će biti namijenjena za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji, a cijena obroka će iznositi 60 kuna. Poznati chefovi poručili su kako suosjećaju sa svim obiteljima u ovoj velikoj tragediji.

Od sutra pa do nedjelje, 10. siječnja, hrana će se moći naručiti od podne do 22 sata. Na jelovniku će se ponuditi razne tjestenine i tradicionalna dalmatinska jela. 

 

 

 

 

Najčitaniji članci