Show

Komentari 3

Cheryl Cole: Bila sam u vezi s narkomanom koji me je tukao

Cheryl Cole: Bila sam u vezi s narkomanom koji me je tukao

JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU Vezu s problematičnim mladićem pjevačica je prekinula nakon pune dvije godine. Kaže da je to morala učiniti kako bi se spasila

Ashley Cole (31) varao ju je s kim je stigao. Bogatog nogometaša pjevačica je ostavila bez dvoumljenja. Ashley ju je nedavno molio da ga primi natrag, a ona mu je postavila neviđene uvijete pa na kraju ipak nisu zajedno. 

Dok je bila mlađa Cheryl Cole (28) nije bila tako izbirljiva. Pjevačica je sa 16 godina hodala s narkomanom koji ju je tukao. 

- To mi je bila najgora veza u kojoj sam ikad bila. Svađali smo se, psovali, tukli... bilo je jako intenzivno i jako agresivno - kaže Cheryl te dodaje da se u vezi osjećala jadno i morala ju je prekinuti kako bi zaštitila vlastito zdravlje. 

Pjevačica je s narkomanom hodala dvije godine. Jedan joj je prijatelj umro jer se predozirao heroinom. Kaže da je puno ljudi koje je poznavala bilo ovisno i kao tinejdžerica je poznavala više ovisnika nego zdravih ljudi. Njen brat Andrew Tweedy (30) bio je ovisnik o alkoholu. Na sudu je bio više od 50 puta, a prekršaje je uglavnom radio dok je bio pijan. 

Najčitaniji članci