Obavijesti

Show

Komentari 2

Chris Martin nakon razvoda: Gwyneth Paltrow me slomila

Chris Martin nakon razvoda: Gwyneth Paltrow me slomila
5

Nekad sam pomišljao na najgori scenarij. Bio sam toliko zabrinut za njega da mi je bilo drago kad mi je ujutro samo poslao poruku i javio da je dobro, rekao je Chrisov prijatelj i menadžer

VIDEO

Frontmen benda Coldplay Chris Martin (41) priznao je da je bio potpuno slomljen nakon razvoda od Gwyneth Paltrow (46), prenosi Daily Mail. Slavni par bio je u braku deset godina, sve do razvoda 2014. 

Kao što je rekao u dokumentarcu Coldplay: A Head Full of Dreams, Chris se nakon razvoda osjećao 'bezvrijedno i nevažno'. 

- Osjećao sam se loše jer se nisam mogao radovati lijepim stvarima oko sebe. Nisam jedan od onih koji se žale i tuguju, ali bilo mi je jako teško - dodao je.

DPA/Pixsell

Ostali članovi britanskog benda Coldplay, Jonny Buckland (41), Guy Berryman (40) i Will Champion (40) navodno su bili jako zabrinuti za Chrisovo zdravlje. 

- Nekad sam pomišljao na najgori scenarij. Bio sam toliko zabrinut za njega da mi je bilo drago kad mi je ujutro samo poslao poruku i javio da je dobro - rekao je menadžer benda Phil Harvey (42).

gwyneth paltrow blog

Par je i nakon razvoda ostao u prijateljskim odnosima te ih se često može vidjeti zajedno. Chris Martin trenutno je u vezi s glumicom Dakotom Johnson (29), poznatoj po ulozi u filmovima 'Pedeset nijansi sive', dok se njegova bivša prije mjesec dana ponovno udala - i to za producenta Brada Falchuka (47). 

VIDI OVO! Nove anđelice ukrale su show: 10 najboljih trenutaka Victoria's Secret modne revije.

VIDI OVO! ZABAVA: Riješite kviz i saznajte koji ste burek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu