Show

Komentari 0

Chris optužen za maltretiranje Smithove supruge: 'Opsjednut je Jadeom već 30 godina...'

Chris optužen za maltretiranje Smithove supruge: 'Opsjednut je Jadeom već 30 godina...'

Mnogi su kritizirali Rocka jer je snimao Netflix specijal u rodnom gradu Pinkett Smith, Baltimore, u kojem se osvrnuo na Smithov šamar tijekom prošlogodišnjeg Oscara

Nekoliko dana nakon što se komičar Chris Rock (58) našalio na račun glumca Willa Smitha (54) i njegove supruge Jade Pinkett Smith (51) u Netflix specijalu 'Selective Outrage', izvori bliski Pinkett Smith tvrde da je Rock 'opsjednut' njome, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi su kritizirali Rocka jer je snimao Netflix specijal u rodnom gradu Pinkett Smith, Baltimoreu, u kojem se osvrnuo na Smithov šamar tijekom prošlogodišnjeg Oscara. Sada je izvor blizak Pinkett Smith za People izjavio da je Rock desetljećima 'opsjednut' Jadom te da ona nema nikakve veze s tom dramom.

- Jada nije imala nikakvu ulogu u svemu ovome, osim što su je maltretirali. Chris je opsjednut njome i to traje već gotovo 30 godina - tvrdi izvor.

Chris je u specijalu ismijavao Jade jer ga je zamolila da ne bude domaćin dodjele Oscara nakon što Will nije nominiran za tu prestižnu nagradu za ulogu u filmu "Put pobjednika (Concussion)" 2015. godine.

- Prije mnogo godina njegova je žena rekla da bih trebao odustati od Oscara. Ne bih trebao biti voditelj jer njezin čovjek nije nominiran za film 'Put pobjednika' (Concussion). Par godina kasnije, bome mi je zadao potres mozga - rekao je Rock u specijalu.

FILE PHOTO: Will Smith hits Chris Rock onstage during the 94th Academy Awards in Hollywood

Podsjetimo, Smith je za vrijeme dodjele Oscara u ožujku prošle godine ošamario komičara nakon što se našalio na račun ćelavosti njegove supruge Jade Smith (51). Smith se nekoliko puta javno ispričao Rocku i njegovim obožavateljima, a zatim dobio zabranu svih aktivnosti i događanja vezanih uz Akademiju i to na razdoblje od 10 godina.

Najčitaniji članci