Obavijesti

Show

Komentari 3

Chris tuguje? Komentirao je Rihanni fotku, fanovi ga napali

Chris tuguje? Komentirao je Rihanni fotku, fanovi ga napali
13

Pjevač Chris Brown komentirao je bivšoj djevojci Rihanni fotografiju. Obožavatelji i dalje nisu zaboravili njegov fizički napad na pjevačicu koji se dogodio prije deset godina pa su ga odmah napali

VIDEO

Ove zime smo zločesti, a ne dobri, napisala je Rihanna (30) ispod jedne od svojih provokativnih fotografija koje su natjerale čak i njezinog bivšeg dečka, Chrisa Browna (29) da komentira. 

Iako je ostavio samo emotikon ispod fotografije, to mnogim pratiteljima pjevačice nije odgovaralo. 

- Ostavi Rihannu na miru, psihopatu - pisali su mu. 

Prošlo je već deset godina otkako su Chrisa uhitili zbog fizičkog napada na tadašnju djevojku, Rihannu, a čini se da njezini obožavatelji nisu, niti će zaboraviti to. 

Reuters

Čim je objavila provokativne fotografije, pratitelji su joj pisali da je Chris glup što ju je izgubio, a Rihanna nije reagirala na komentar svog bivšeg dečka. 

Pjevačica ima vlastitu kolekciju seksi donjeg rublja 'Fenty Beauty' koja nudi i XXL liniju za punije žene. Time je dala do znanja što misli o komentarima da se udebljala. 

- Važno je da mlade djevojke znaju da je u redu jesti stvari koje volite i zbog toga me ljuti kada se netko izruguje nečijem tijelu - rekla je Rihanna koja uživa u hrani. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin