Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

Chrissy Teigen: Normalno nam je pržiti posteljicu na roštilju...

Supruga pjevača Johna Legenda je nakon rođenja kćeri prije dvije godine imala postporođajnu depresiju, a spriječila ju u svibnju ove godine kada je rodila sina jer je pojela posteljicu

Foto: Instagram
20 komentara

Manekenka Chrissy Teigen (32) prije dvije godine je rodila kćer Lunu Simone (2) nakon čega je, kako kaže, bolovala od postporođajne depresije. Supruga pjevača Johna Legenda (39) objasnila je kako je 'izbjegla' tu bolest kada je rodila sina Milesa Theodorea u svibnju ove godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’M A @TARGET TEAM MEMBER!!!! #CHRISSYxTARGET

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

- Nisam imala postoporođajnu depresiju nakon njegovog rođenja jer sam pojela placentu - ispričala je Chrissy u intervjuu za CBS-ovu emisiju 'Sunday Morning'. Inače, placenta ili posteljica je organ koji povezuje plod sa zidom maternice radi opskrbe hranjivim tvarima, izbacivanja štetnih tvari i izmjene plinova.

Foto: Instagram/orijent Foto: Instagram/orijent

Novinarka Rita Braver se iznenadila kada joj je manekenka otkrila kako je spriječila postporođajnu depresiju i izrazila svoje sumnje. No Chrissy ju je uvjerila da je to normalna stvar u Los Angelesu gdje živi. 

- Stvarno? To kod vas nije normalna stvar? Ja živim u Los Angelesu, to je tamo jako normalna stvar. Čak ju prže i na roštilju. Možete probati malo moje poslije - rekla je manekenka. Teigen je objasnila kako je otvoreno govorila o in vitro oplodnji na društvenoj mreži jer svoje fanove smatra prijateljima. 

Foto: Instagram/orijent

- Mislim da zaslužuju znati. Ne znam, je li to tako čudno - upitala je Chrissy novinarku. Manekenka je istaknula kako ovih dana više brine o tome da jede hranu koju voli nego kako će izgledati u kupaćem kostimu. 

Foto: Instagram/orijent

- Zaista sam radije sretna i jedem stvari koje volim, no trudim se biti i zdrava. No više ne marim hoću li dobro izgledati u badiću - ispričala je. 

VIDI OVO! Bolesno bogate: Ove manekenke zarađuju milijune

Naši partneri pišu
Message