Show

Komentari 7

Chyna odjenula hrvatsko: Vuica 'hara' Amerikom unatoč koroni

Chyna odjenula hrvatsko: Vuica 'hara' Amerikom unatoč koroni

Matiji se sve činilo poput kakvog sna i zato što je reperica povezana s reality obitelji Kardashian, bila je u vezi sa Robom i zajedno imaju trogodišnju djevojčicu Dream

Kao i većina, ujutro sam prvo upalila Instagram i kao da me sunce ugrijalo kad sam vidjela Chynu u svojoj haljini, započela je naš razgovor dizajnerica Matija Vuica (62). S obzirom na to da reperica Blac Chyna (31) inače ima poprilično vulgaran modni izričaj, u Matijinoj kreaciji izgledala je nježno poput dive.

Istaknula je dekolte i dobila salve pohvala na račun svog izgleda. Sve to razveselilo je Vuicu, kojoj je u ovim nesretnim okolnostima stradalo pola salona pa joj je ova objava došla kao da je ponovno dodjela Oscara. Osim toga, daje joj i nadu kako se nešto ipak radi dok traje pandemija korona virusa. Matiji se sve činilo poput kakvog sna i zato što je Chyna povezana s reality obitelji Kardashian jer je bila u vezi sa Robom Kardashianom (33) i zajedno imaju djevojčicu Dream (3).

Dok čeka da se stvari smire, s partnerom Juricom Popovićem (61) svaki dan obiđe centar Zagreba pa u šali kaže kako su oni čuvari grada. Zadovoljna je kako teku obnove zgrada, a tvrdi da se ljudi neće vratiti na staro kad prođe ugroza. 

- Već sad su drukčiji, pozdravljaju jedni druge na cesti, a prije toga baš i nije bilo. Neki dan sam komentirala nešto u prolazu i žena se zaustavila i složila sa mnom. Nikad je vidjela ni čula nisam, očito nam nedostaju druženja - kroz smijeh govori Matija.

Zagreb: Poznati na premijeri dokumentarnog filma Alexandera Mcqueena

Slobodnog vremena nema jer cijeli dan nešto radi. Stan joj je statički dobar, ali unutra devastiran pa je dovoljno da tri puta dnevno mora pomesti sve što padne sa zidova i već je izgubila dosta vremena. Ovih dana krenut će raditi i sa šnajdericama. 

- Teško je jer su otkazane krizme, vjenčanja, pričesti i salon je nastradao, tako da dok se to sve ne vrati u normalu, mi ćemo riješiti zaostatke - rekla je za kraj.

POGLEDAJTE NJEZINA 24 PITANJA:

 

Najčitaniji članci