Obavijesti

Show

Komentari 96

Ciganović: Zabrana plastike me se ne tiče, bit će još operacija

Ciganović: Zabrana plastike me se ne tiče, bit će još operacija
8

Neven s plastičnim operacijama ne namjerava stati. Sretan je što je smršavio osam kilograma, a volio bi skinuti još pet jer se tako bolje osjećao...

Društveni kroničar opet je šokirao pratitelje na društvenoj mreži, no ovaj put nije pokazao penis niti otišao pod nož već je stavio zlatno zubalo. Kako nam objašnjava Neven Ciganović (46) nije mijenjao zube u zlatne kod zubara već je naručio umjetno zubalo preko interneta za 20 dolara. 

- Imam ga već dugo kod sebe i tek sad sam ga odlučio isprobati jer sad se furam na osamdesete - kaže nam Cigi, koji cijelo ljeto vrišti od boja na sebi. Ne izlazi iz fluorescentnih boja koje su trenutno modni hit. 

- Reakcije pratitelja su pozitivne. Nemam previše hejtera. Nekad ljudi iskomentiraju da radim previše fotošopa, a ja sam se zapravo izoperirao kako bi izgledao savršeno kao na fotkama, odnosno da ne koristim fotošop - kaže Cigi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Modni stilist do sad je bio na bezbroj plastičnih operacija. Prva operacija bila mu je stavljanje silikona u usne. Uslijed smanjivanja nosa preklani u Iranu stradao mu je penis, odnosno jedno vrijeme bolovao je od prijapizma – iznenadne, neželjene i bolne erekcije koja nije popraćena seksualnom željom. 

- Penis mi je danas super. Ponosno sam se kupao na nudističkim plažama u Grčkoj ovo ljeto – kaže Cigi.

Cigi se našalio i na račun toga što se od iduće godine u Hrvatskoj neće moći koristiti jednokratni plastični proizvodi poput štapića za uši, pribora za jelo, slamki, spremnici za hranu...

- Mogu mirno šetati gradom jer malo toga na meni je made in Croatia - kaže Cigi. Mnoštvo je viceva na račun Cigijeva izgleda, što njemu ne smeta, a njemu osobno najsmješniji je onaj koji je sam smislio. 

- Vic ide ovako: "Ide Cigi na osmu seansu društva liječenih ovisnika o plastičnim operacijama, a voditelj grupe kaže o drago mi je da vidimo još jedno novo lice među nama" - ispričao je Ciganović.

Neven s plastičnim operacijama ne namjerava stati. Sretan je što je smršavio osam kilograma, a volio bi skinuti još pet jer se tako bolje osjeća. Društveni kroničar poznat je po britkom jeziku kojim ne štedi brojne zvijezde. Cigiju se na tapetu najčešće se nađu Maja Šuput, Jelena Karleuša, Nina Badrić...

- Žao mi je što se u Hrvatskoj sve svodi na tri zvijezde koje možeš komentirati. Da živim negdje vani to bi bio zlatni rudnik za mene. Našim zvijezdama očito godi da ih se komentira jer žele izazvati pažnju. Svjesno privlače pozornost – rekao je Ciganović, koji nam je otkrio da upada u novi biznis.

- Bavit ću se beauty consultingom i predstavljati revolucionarni tretman u beauty industriji za koji sm postao ambasador i verificirani VIP trener – zaključio je.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?