Obavijesti

Show

Komentari 19

Ciganoviću nije dovoljna Sevka: Želim tetovirati i Lidiju Bačić

Ciganoviću nije dovoljna Sevka: Želim tetovirati i Lidiju Bačić
3

OVISNIK O TETOVAŽAMA Neven Ciganović ni sam ne zna koliko ima tetovaža. Sad je tetovirao plamence koji nemaju značenje. Otkrio nam je i da nakon dva i pol mjeseca više nema erekciju

Među prvima sam u Hrvatskoj povećao usne kod Glumičića početkom devedesetih. Dosad sam napravio sedam estetskih zahvata. Koliko točno imam tetovaža na tijelu, ne znam ni sam, kaže Neven Ciganović (45).

Modni stilist počeo je brojiti crteže po svojem tijelu.

- Imam ih oko 30, mislim - smije se Cigi. Prvu je napravio u trećem razredu srednje škole. Bilo je to sunce na ramenu. Tetovažu je dugo skrivao od roditelja.

- I danas pokušavam sakriti tetovaže od majke - kaže Cigi. Drugu je tetovažu napravio 15-ak godina poslije.

- Tad sam postao ovisnik o tetovažama - kaže Cigi.

Nije mu palo na pamet tetovirati “JNA” jer, kako kaže, kratko se zadržao u vojsci. Izvukao se nakon tri mjeseca zbog operacije slijepog crijeva. Najpoznatija tetovaža koju ima je ona s likom Severine Kojić (45).

Napravio ju je prije sedam godina. Tad su bili u svađi jer se Severini nije svidio njegov prijeki modni sud.

- Kasnije smo stvari izgladili, ali smo u međuvremenu zaboravili komentirati tetovažu - kaže Cigi.

Na pitanje je li došlo vrijeme da tetovira drugu “kraljicu estrade”, Severininu rivalku Jelenu Rozgu (40), Cigi priznaje da je razmišljao i o tome.

- Imao sam u planu Rozgu, ali svima im je za petama Lidija Bačić. Lile bi mogla prestići Rozgu - zaključio je Cigi. Sad je tetovirao plamence na nogama.

Kako kaže, nemaju neko posebno značenje. Ciganović je ipak najpoznatiji po estetskim zahvatima. Osim povećanja usana, iz kojih je na kraju, navodno, poput Seve vadio silikon koji više nije u upotrebi, smanjivao je nos tri puta, a dvaput je korigirao jagodice i podizao kapke.

Otkrio nam je i da nakon dva i pol mjeseca više nema erekciju do koje je došlo zbog anestezije tijekom operacije nosa.