Show

Komentari 14

Cigi oštro kritizirao glumca: Nije trebao doći ovakav. Zgodan je, ali zapustio se i ima škembicu

Cigi oštro kritizirao glumca: Nije trebao doći ovakav. Zgodan je, ali zapustio se i ima škembicu

Mia Begović se nasmijala i izjavila kako je Neven samo ljubomoran na glumca Filipa Juričića, ali Ciganović se nije dao. Zaključio je kako nije bio primjereno odjeven te da to nije u redu s obzirom na to da je javno lice

Glumačka i modna diva Mia Begović (58)  i Neven Ciganović (50) u nedjelju u RTL-ovoj emisiji 'Exkluziv' komentirali su modne odjevne kombinacije hrvatskih zvijezda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, na modnom sudu pronašao se i glumac Filip Juričić (40).

Hrvatska premijera filma Zbornica na Zagreb film festivalu

- Filipa obožavam, sjajan glumac, samo ne znam gdje ste ga ovo ulovili - upitala je Mia.

- Mislim da je možda došao sa nekog snimanja. Dakle on se pojavio, ispoštovao to što je pozvan- nastavila je glumica, a zatim se priključio i Ciganović.

- Kao prvo nemaš opravdanja za to zato što si ti jedna od rijetkih koja na apsolutno sva događanja dođe sređena pa taman da dolaziš sa probe, snimanja ili bilo čega. Uvijek si sređena, tako da nema opravdanja za ovakav 'stajling'- bio je iskren Neven.

- On je zgodan, mladi glumac, ali izgleda zapušteno. I brada mu je zapuštena, vidim tu je i škembica malo izašla. Zabundao se. Bolje da se uopće nije pojavio, nego da se pojavio ovakav- nastavio je.

Mia se nasmijala i izjavila kako je Neven samo ljubomoran. 

- Ako se gleda samo gornji dio, izgleda sasvim okej. E sad...- rekla je Mia, a Ciganović ju je prekinuo i rekao kako on gleda donji dio.

- Pretpostavljam da mu se ovo omaklo - rekla je Mia, a kasnije su se i Neven i Mia usuglasili u odluci da je Filip Juričić ovotjedni 'Flop' sa svojom modnom kombinacijom.

Osim ovog glumca, duo je komentirao i modne kombinacije Anđelke Prpić, Iris Rajčić te Jelene Rozgu koju su u konačnici odabrali kao najbolje odjevenu. 

Najčitaniji članci