Obavijesti

Show

Komentari 15

Cijeli Lisinski je Danijelinom tati pjevao pjesmu 'To malo ljubavi'

Cijeli Lisinski je Danijelinom tati pjevao pjesmu 'To malo ljubavi'
5

U publici je sjedila njezina sestra Izabela, a roditelji ovaj put nisu došli. Danijela ih nije zaboravila spomenuti pa je punoj dvorani ispričala koja je njezina pjesma - tatina miljenica

VIDEO

Nakon što smo dogovorili Lisinski, izlazim sa sastanka i čujem iza sebe "Danijela, molim vas, ne dajte da se penju na stolice". OK, na stolice nemojte, ali na noge možete, rekla je u jednom trenutku koncerta u Lisinskom, Danijela Martinović (50).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Danijela i Grašo VIDEO

Ni riječ nije progovorila, sama njezina pojava pri izlasku na pozornicu, ubrala je ovacije. Dug, dug pljesak. Koncert u povodu 30 godina karijere započela je megahitom "Danima" i nastavila isključivo uspješnicama do samog kraja. Hit za hitom nizala je 2,5 sata, a na repertoaru baš ni jedna 'obična pjesma'. Povremeno je pustila publiku da pjeva, zatvorila oči, smijala se i - guštala.

- Ako odmah počnem plakati, otpast će mi trepavice - rekla je nakon što je dvorana napola otpjevala "Jednu za ljubav".

U publici je sjedila njezina sestra Izabela, a roditelji ovaj put nisu došli. Danijela ih nije zaboravila spomenuti pa je punoj dvorani ispričala koja je njezina pjesma - tatina miljenica.

- Što god napravila u životu, kakvu god pjesmu snimila, moj tata kaže "Dušo, lipa ti je, ali 'To malo ljubavi'... Ta mu je najdraža - rekla je i zapjevala samo za oca.

Raznježila je dvoranu i cijeli Lisinski pjevao je tati "To malo ljubavi". Tri puta se preodjenula, a pohvalni komentari po dvorani nisu izostali. Imala je i tri gosta - Miru Lesića, Vesnu Pisarović i Marka Tolju, s kojim je u duetu otpjevala "Princezu" Slađane Milošević i Dade Topića. Izvedba koju bi i Dado volio čuti.

- Ne znam hoćemo li ikad ponovo izaći na pozornicu. Da se pojavi prilika s nekim lijepim orkestrom, kad bi to bilo nešto live, bio bi to mali izazov i za Slađanu i za mene. Bilo bi nostalgično i lijepo - rekao je nedavno Dado, a Danijela i Marko s Preživjelima otpjevali umjesto njih.

Preživjeli su, rekla je, njezin bend kojeg je preimenovala nakon što su imali saobraćajku, srećom, bez posljedica.

Otkrila je i kako se nitko ne bi okoristio kontaktima da se dočepa njezinog mobitela.

- Ništa ne bi shvatio, jer sve krivo upišem. Ne bi mi probio šifre. Miru Lesića sam, primjerice, upisala pod Plavi dječak - rekla je.

Danijelin koncert u Lisinskom okupio poznata lica: Stigli Iva Todorić, voditeljice i Grašin kum
Danijelin koncert u Lisinskom okupio poznata lica: Stigli Iva Todorić, voditeljice i Grašin kum

Jedan je to od prvih koncerata na kojemu nije bilo razmaka u publici. Plesalo se, pjevalo kao nekad, dvorana na nogama, ljudi su se usred pjesme uspinjali na pozornicu da snime selfi s Danijelom, jedna ju žena nije ispuštala iz zagrljaja. Iza Danijele cijelo su se vrijeme na ekranu prikazivale njezine motivacijske poruke. Kad je dobila posebno priznanje HDU-a za izvanredno glazbeno postignuće, one trepavice s početka više nisu bile važne. Da, malo je zaplakala.

POGLEDAJTE I VELIKI INTERVJU S DANIJELOM MARTINOVIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...