Obavijesti

Show

Komentari 1

Članovi Boe otkrili su kako je bilo dijeliti binu s Bowiejem

Članovi Boe otkrili su kako je bilo dijeliti binu s Bowiejem
1

U studiju 24sata članovi hrvatskog art rock benda govorili su o svojoj karijeri i uspjesima, kako je bilo dijeliti pozornicu s legendarnim David Bowiejem i čime se trenutno bave

VIDEO

Kultni art rock bend Boa će 25. ožujka u Tvornici kulture proslaviti 35 godina na sceni velikim koncertom.  Članovi benda kao godinu svog diskografskog početka smatraju 1982., kad je objavljen 'Ritam strasti'.

U studiju 24sata gostovali su članovi Boe Mladen Puljiz i Zvonimir Bučević te govorili o svojoj karijeri i uspjesima, kako je bilo dijeliti pozornicu s legendarnim David Bowiejem i čime se trenutno bave.

RAZGOVOR POGLEDAJTE OVDJE:

Grupa Boa slavi 35 godina postojanja: Otkrivaju kako im je bilo svirati s Davidom Bowiejem! Gosti u studiju: Mladen Puljiz i Zvonimir Bučević - članovi grupe Boa Voditeljica: Ana Lukiček

Posted by 24sata on 15. ožujka 2017

- Jako nam je drago svirati nakon toliko vremena - rekli su i dodali kako je ovo Boa u najboljem izdanju. Probe teku odlično i kažu da su u toliko dobroj formi da bi na pozornici mogli zasvirati već sutra.

Puljiz i Bučević kažu da publika u Tvornici može očekivati sasvim novi zvuk Boe. Iako im je velika želja bila da s njima nastupi i Josipa Lisac to nisu uspjeli ostvariti jer ona tada ima koncert u Novom Sadu.

- Kada smo tek počeli svirati jedini cilj nam je bio izdati singlicu. O ovome nismo sanjali - ispričali su i dodali kako je danas veoma lako snimiti album, ali je puno teže biti zamijećen.

Sreća im se osmjehnula te su 1990. godine na prepunom Dinamovom stadionu zasvirali kao predgrupa Davida Bowieja.

- Nastupao sam u kvartu u kojem sam odrastao. Sjećam se da je jako padala kiša i to je to, bio sam preuzbuđen - rekao je Puljiz, a Bučević kaže da taj nastup jako dobro pamti.

- Letio sam po pozornici. Bilo je jako puno ljudi, nikad nismo zaradili veliku lovu kao tada - prisjeća se Bučević.

Cijeli razgovor možete pogledati u videu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu