Show

Komentari 5

Clooneyeva bivša: Sretna sam zbog njega, ali mislim na sebe

Clooneyeva bivša: Sretna sam zbog njega, ali mislim na sebe

Elisabetta Canalis i George Clooney 2011. godine prekinuli su dvoipolgodišnju vezu. Ove godine oboje će se vjenčati, čak i u istom mjesecu. Svadbe su im u rujnu

Talijanska glumica i model otkrila je da je njezin dečko, kirurg Brian Perri, njezinog oca tražio čak i dopuštenje za njihovo vjenčanje. Elisabetta Canalis (35) za vjenčanje je već odabrala haljinu Alessandra Angelozzija, a George Clooney (53), s kojim je dvogodišnju vezu prekinula 2011. godine, za nju je prošlost. 

Bez obzira na sve, Canalis o svom bivšem ima samo riječi hvale. 

- Sretna sam zbog njega. ali trenutačno razmišljam samo o svojoj sreći - zaključila je Elisabetta. Zato rado govori o svom zaručniku. 

- Upoznala sam 46-godišnjeg muškarca koji nikad nije bio u braku i nema djecu - rekla je Elisabetta. Dijamantom koji joj je poklonio je oduševljena. 

- To je najljepši prsten koji sam ikada vidjela. Brian ga je dizajnirao. U njega je unio svoje srce i dušu - otkrila je presretna Elisabetta koja će se vjenčati 15. rujna u Italiji. Istog mjeseca, i također u Italiji, vjenčat će se i Clooney s britanskom odvjetnicom Amal Alamuddin (36). 

Najčitaniji članci