Show

Komentari 1

Coopera napali dok je išao po kćer u vrtić: Okrenuo sam se, pogledao dolje i vidio nož...

Coopera napali dok je išao po kćer u vrtić: Okrenuo sam se, pogledao dolje i vidio nož...

Dok je sjedio u na kraju vlaka podzemne željeznice, osjetio je kako mu prilazi netko. U početku je mislio da je u pitanju obožavatelj koji se samo želi fotografirati s njim no, ubrzo je shvatio da susret nije prijateljski

U mene je bio uperen nož. Bilo je prilično suludo, otkrio je holivudski glumac Bradley Cooper (46) tijekom gostovanja u podcastu Daxa Sheparda 'Armchair Expert' i tako prvi put progovorio o neugodnom iskustvu u podzemnoj željeznici kada ga je nepoznati muškarac napao nožem.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Cooper se u listopadu 2019. godine vozio podzemnom željeznicom u New Yorku. Morao je pokupiti kći Leu De Seine koja je bila u vrtiću. 

- Tada sam shvatio da sam se previše opustio u gradu. Moj grad je bio opušten - započeo je glumac. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bradley Cooper takes his daughter Lea to trick or treat in NYC!

Dok je sjedio u na kraju vlaka podzemne željeznice, osjetio je kako mu prilazi netko. U početku je mislio da je u pitanju obožavatelj koji se samo želi fotografirati s njim no, ubrzo je shvatio da susret nije prijateljski. 

- Okrenuo sam se, pogledao dolje i vidio nož. Podignem pogled, pogledam muškarca ispred sebe i iznenadim se koliko je mlad - ispričao je Cooper. 

S obzirom da je, kako kaže, cijelo vrijeme imao slušalice u ušima, nije mogao čuti glas muškarca. Laktom je oborio njegovu ruku nakon čega je napadač počeo bježati. Glumac je trčao za njim kako bi fotografirao nepoznatog mladića. Kasnije je fotke pokazao policiji. 

- Razgovarao sam s njima, a službenik me stalno ispitivao jesam li izboden - rekao je pa objasnio da ljudi često budu izbodeni iako to od silnog šoka ni ne shvaćaju. 

Policiji je objasnio da nije ozlijeđen te se nedugo zatim vratio u podzemnu kako bi otišao po kći koja ga je čekala. 

- Vratio sam se i pokupio ju. Bilo je ludo - zaključio je. 

Najčitaniji članci