Ćorić po Korzu šetao u majici s natpisom: 'Nisam za bacit!' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 25

Ćorić po Korzu šetao u majici s natpisom: 'Nisam za bacit!'

Ćorić po Korzu šetao u majici s natpisom: 'Nisam za bacit!'
7

'Radimo zajedno na budućnosti bez jednokratne plastike!', napisao je netko iz Ćorićevog kabineta na Twitteru, jer kako je ministar ranije objasnio on svoje tvitove potpisuje s inicijalima (tć)

VIDEO

Tomislav Ćorić (41), ministar gospodarstva i održivog razvoja koji je je prije par mjeseci s personaliziranom maskom pokušao promovirati profil na Twitteru, danas je u Rijeci sudjelovao u akciji #ZaZeleniSvakiDan.

POGLEDAJ VIDEO:

Pokretanje videa...

03:45

Prilikom obilaska tržnice nosio je bijelu majicu s natpisom: 'Nisam za baciti', koja je slogan kampanje.

Čorić je majicu nosio dok je sa zamjenicom gradonačelnice Sandrom Krpan i vijećnikom Josipom Ostrogovićem dijelio građanima platnene vrećice u sklopu akcije ZaZeleniSvakiDan koju provodi Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.

'Moja maska košta 18,75 kuna'
'Moja maska košta 18,75 kuna'

- Radimo zajedno na budućnosti bez jednokratne plastike! Na glavnoj tržnici u Rijeci dijelili smo promotivne vrećice za višekratnu upotrebu kako bismo naše građanke i građane potakli na višestruko korištenje vrećica. Osim ekonomske prednosti, brinemo i za očuvanje okoliša - napisao je netko iz Ćorićevog kabineta na Twitteru, jer kako je ministar ranije objasnio on svoje tvitove potpisuje s inicijalima (tć).

Prije par mjeseci mnogi su njegovu personaliziranu masku shvatili kao promociju vlastitog Twitter profila, budući da tamo sam piše objave. No ponekad ima pomoć u pisanju objava.

- U upravljanju profilom mi pomaže tim, ali ću se stvarno potruditi na vaša pitanja sam odgovarati. Znam da će ih biti puno. Osobne tvitove ću potpisivati s (tć) - objasnio je ministar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu