Obavijesti

Show

Komentari 17

Ćorluke uživale na jahti, a par Vida u luksuzu grčkih otoka...

Ćorluke uživale na jahti, a par Vida u luksuzu grčkih otoka...
16

Zavirili smo na društvene mreže članova Hrvatske nogometne reprezentacije i pogledali kako Vatreni provode svoje slobodne dane

VIDEO

U pauzi između utakmica, treninga i priprema, članovi Hrvatske nogometne reprezentacije uživaju u sunčevim zrakama, izležavanju na pješčanim plažama te putovanjima. Vatrenima budžet ne predstavlja nikakav problem pa zbog toga ne štede na luksuznim destinacijama i odmorima na koja odlaze sa svojim boljim polovicama. 

Pokretanje videa...

02:23

Tako hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (31) uživa u novouređenoj vili na otoku Šolti. Stigao je tamo sa suprugom Raquel i kćerkicama Altheom i Adarom, a slobodno vrijeme su iskoristili za kupanje i uživanje na jahti.

Rakitići su u srpnju 2016. godine doživjeli neugodno iskustvo na ljetovanju u Hrvatskoj. Naš reprezentativac je tada s obitelji ljetovao na otoku Ugljanu, a huligani su tada razbili prozore na kući koju je iznajmio i to dok su Ivan i obitelj bili u kući! Šokirani Rakitići u roku od pola sata su tada napustili otok.

U čarima Jadranske obale uživaju i Tin Jedvaj (23) i djevojka Dina Dragija. Par je posjetio Dubrovnik i Nacionalni park Krka, a fotografije svakodnevno dijele s obožavateljima na društvenim mrežama. 

Upravo su fanovi ti koji su primijetili kako na zajedničkim fotografijama par podsjeća na Justina Biebera (25) i njegovu suprugu Hailey Baldwin (22). 

Napadač Andrej Kramarić svoj 28. rođendan proslavio je u društvu prijatelja na gliseru, a čini se kako je reprezentativac trenutno odvojen od djevojke Mije s kojom je krajem svibnja otputovao u Tursku. Par je uživao u čarima luksuznog rezorta gdje cijena noćenja dosiže čak 4000 kuna. 

Inače, Andrej i Mia u vezi su od 2017. Prvi put su zajedno viđeni prošle godine u Dubrovniku, kada se on vratio sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Domagoj Vida (30) se zajedno sa suprugom Ivanom (25) smjestio na grčku obalu. Bivša Kraljica Hrvatske na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije s odmora. 

Ivana je nedavno za suprugov 30. rođendan priredila party na temu najpoznatijeg tajnog agenta 'James Bonda'. 

-  Godine idu, lete k'o minute... Hvala mojoj Ivani, Davidu, cijeloj obitelji i svim prijateljima na rođendanskim željama. Zbog vas je moj život ispunjen i zaista sam sretan što s vama mogu dijeliti svoje najljepše trenutke, a u najtežima se na vas osloniti - napisao je nogometaš u emotivnoj poruci uz fotografiju. 

Osim Domagoja i Ivane, Grčku su za odmor odabrali hrvatski reprezentativac Bruno Petković (24) i prva pratilja Miss Universe Tea Slavica (19). Dok se on opuštao uz nargilu i glazbu na plaži Cabana, njegova Tea pozirala je u kupaćim kostimima. 

Prva pratilja se pohvalila da se u njihovom društvu našao i kosovski reprezentativac Amir Rrahmani (25). Tea je jedna od najstrastvenijih navijačica Dinama, ali i reprezentacije u kojoj je i njezin dragi dobio priliku zaigrati. Redovito ga prati na svim njegovim utakmicama i putovanjima, a fotografije s tribina često objavljuje i na društvenim mrežama gdje je trenutno prati više od četiri tisuće ljudi.

Golman Dominik Livaković (24) i njegova djevojka Helena Matić slobodno dane provode na španjolskom otočju Mallorci. Zaljubljeni par uživa u pješčanim plažama i kristalno plavom moru, a nakon odmora u Španjolskoj odlaze u Dominikov rodni grad Zadar koji je nezaobilazna destinacija svakog ljeta. 

Iako se trenutno nogometaš Vedran Ćorluka (33) trenutno nalazi u Moskvi, sa suprugom i pjevačicom Frankom Batelić (27) uspio je uloviti nekoliko dana odmora. Frankin rođendan proslavili su na Rabu gdje ju je nogometaš iznenadio tortom na usidrenoj jahti. 

Osim što se supružnici podjednako vole izležavati na suncu, ali i plivati, Franka i Ćorluka između odmora znaju se i zabaviti. Naime, Vedran zna Franku nagovoriti da zaigraju picigin u moru. Ipak to ne potraje dugo koliko se Ćorluka voli 'zabavljati' s loptom.

- Ja uvijek prva odustanem - kaže uz smijeh Istrijanka kojoj su hrvatske uvale predivne. Stoga s umirovljenim hrvatskim reprezentativcem pjevačica ponekad zna pobjeći daleko od očiju javnosti.

- Nekako se tamo najbolje tad mogu odmoriti, uživati u mirisu mora, soli, suncu i ljepoti ljeta. I to pogotovo popodne, predvečer. Tad je taj ljetni život nekako posebno lijep - otkrila nam je pjevačica koja sa suprugom voli putovati. 

- Voljela bih otići u Rim. Nažalost, Vedran zbog klupskih obaveza cijelo ljeto provodi u Rusiji, ali zaletjet će se i on na koji dan do Istre i Zagreba. Mi smo naučeni na ovakav užurban način život - rekla je Batelić, kojoj će Ćorluka moguće i ispuniti želju jer im je za mjesec dana prva godišnjica braka.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'