Obavijesti

Show

Komentari 5

Cosby: Prvi put nakon suđenja javno zbijao šale na pozornici

Cosby: Prvi put nakon suđenja javno zbijao šale na pozornici
14

Krajem prošle godine u javnosti se pojavila informacija kako je zbog velikih troškova povezanih sa suđenjem, komičar počeo prodavati skupocjene stvari, poput afričke umjetničke kolekcije

VIDEO

Američki glumac i komičar popeo se dobro raspoložen na binu jazz kluba La Rose's u Philadelphiji gdje je zabavljao mnogobrojnu publiku šalama. Bill Cosby (80) nastupio je u ponedjeljak prvi put nakon što ga je 2015. više od 60 žena optužilo za seksualno zlostavljanje. Ležerno se odjenuo, a angažirao je i posebno osiguranje kako ne bi došlo do incidenata ili neugodnih povika iz publike. 

Za vrijeme nastupa šalio se na račun sljepoće i starosti, a na kraju je zasvirao bubnjeve s Tony Williams Jazz Quartetom.

Ponovno suđenje za seksualno zlostavljanje, koje je američki sud zakazao za proljeće, nije spominjao. Iako na nastupu Billa nije bilo izgreda, mnogi su komentirali da je besraman te da netko poput njega ne bi smio javno nastupati. 

Krajem prošle godine u javnosti se pojavila informacija kako je zbog velikih troškova povezanih sa suđenjem počeo prodavati skupocjene stvari, poput afričke umjetničke kolekcije.

Seinfeld: I dalje mislim da je Bill Cosby najveći komičar ikad
Seinfeld: I dalje mislim da je Bill Cosby najveći komičar ikad

- Jako sam zabrinut za svoga klijenta, on se gubi. Jedva vidi, sve zaboravlja, ruši se i pada. Ne znam kako je uspio izdržati da porota odlučuje o njegovoj sudbini - rekao je njegov odvjetnik.

Podsjetimo, više žena tvrdi da ih je Cosby silovao, a samo je sportašica Andrea Constand (41) uspjela 'progurati' tužbu jer nije ušla u zastaru. Ona ga je optužila da ju je drogirao i silovao pa nije znala gdje je ni što se događa. 

Međutim, porota se toliko dugo nije mogla odlučiti da je suđenje proglašeno nevaljanim te se treba organizirati novo. Cosbyju prigovaraju da se izvlači na bolest. 

Odvjetnik Michaela Jacksona na sudu će braniti Billa Cosbyja
Odvjetnik Michaela Jacksona na sudu će braniti Billa Cosbyja

Supruga Camille (73), televizijska producentica s kojom je u braku od 1964. cijelo mu je vrijeme podrška. 

- Kad idu pješice do suda, Camille ga u znak podrške primi ispod ruke. Billu to znači više od ičega - kaže izvor blizak komičaru. 

Actor and comedian Bill Cosby arrives with his wife Camille for the sixth day of his sexual assault trial at the Montgomery County Courthouse in Norristown

Cosby je krajem 2017. angažirao odvjetnika Toma Mesereaua, koji je javnosti postao poznat nakon što je njegov branjenik, Michael Jackson, oslobođen optužbi za pedofiliju. Osim njega, Bill je angažirao još dva nova odvjetnika. Komičarev tim od suca je zatražio odgodu suđenja do proljeća 2018. kako bi se imali vremena pripremiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin