Show

Komentari 36

Cristiano: 'Georgina je ljubav mog života, vjenčat ćemo se'

Cristiano: 'Georgina je ljubav mog života, vjenčat ćemo se'

S Georginom nogometaš ima kćerkicu Alanu, a surogat majka rodila mu je sina Cristiana Jr. i dvogodišnje blizance Evu i Matea. Jednoj je surogat majci platio 12, a drugoj 19 milijuna eura

Portugalski reprezentativac i igrač Juventusa Cristiano Ronaldo (34) izjavio je emisiji 'Good Morning Britain' s Piersom Morganom kako će se sigurno vjenčati s djevojkom Georginom Rodriguez (25). Dodao je kako je ona ljubav njegova života i da će joj u skoroj budućnosti zasjati prsten na ruci što će jako usrećiti i njegovu majku. 

- Puno mi je pomogla. Naravno da sam zaljubljen u nju. Bit ćemo vjenčani jednog dana, sigurno. O tome sanja i moja mama. Zašto ne? To je sjajno. Dobro se slažemo. Otvorio sam joj srce i ona meni - rekao je nogometaš. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je skupa od 2016., a prvi put su se upoznali u Guccijevu dućanu gdje je ona radila kao prodajni asistent, a kasnije su se sretali na eventima. 

Georgina je svojedobno govorila o pritisku kojeg ima zato što je u vezi s nekim kog javnost prati u stopu. Istaknula je da njezini osjećaji prema Ronaldu nadmašuju bilo što negativno. 

-  Nije lako kad ti je partner poznata osoba, ali ne bih to promijenila ni za što na svijetu. Ono što osjećam prema njemu jače je od svega, od bilo kakve vrste pritiska - ispričala je. 

Ronaldo se u intervju osvrnuo i na to kako na njegovu obitelj utječu optužbe o silovanju. 

- Igraju se s tvojim dostojanstvom, a to je teško. Imaš djevojku, obitelj, djecu. A u pitanje dovode i moju iskrenost, što je isto teško. Sjećam se da sam jedan dan bio doma u dnevnom boravku s djevojkom i gledao sam televiziju. Vidjeli smo da se na vijestima spominje da je Cristiano Ronaldo napravio ovo i ono - jadao se nogometaš i nastavio:

- I slušam kako mi se djeca spuštaju niz stepenice. Odmah sam promijenio program jer me bilo sram. Da mi sin Cristiano da vidi da mu ružno govore o tati, to je sad već postalo jako loše. 

S Georginom nogometaš ima kćerkicu Alanu (1), a surogat majka rodila mu je sina Cristiana Jr. (9) i dvogodišnje blizance Evu i Matea. Portugalski mediji pišu da je majci koja mu je rodila prvo dijete za diskreciju platio 12 milijuna eura. Njen identitet se ni danas ne zna, baš kao ni onaj majke koja mu je rodila blizance. Njoj je navodno platio čak 17 milijuna eura za šutnju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci