Obavijesti

Show

Komentari 5

Crveni tim kopao rupe za WC i tražio vodu da bi se istuširali

Crveni tim kopao rupe za WC i tražio vodu da bi se istuširali
9

Crveni tim provest će četiri dana u šumi. Već prvog dana morali su podignuti šatore, napraviti ložište za vatru te iskopati rupe koje će im biti WC. U posjet im je došao plavi tim, a Marijo je osvojio imunitet

VIDEO

Jutro nakon Domagojeva ispadanja, u kuću je kod kandidata došao Sebastian Fleiss. Probudio ih je u cik zore i crvenom timu donio posebnu odoru, koja im je dala naslutiti da je pred njima jedan vrlo zanimljiv tjedan. Sebastian je potom objasnio da crvene vodi na četiri dana u prirodu, gdje će morati naučiti kako preživljavati.

Nakon dugog hodanja crveni su napokon stigli do svog odredišta koje će im biti dom sljedećih dana, a prvi im je zadatak podignuti šator. To se pokazalo problematičnim i trajalo je prilično dugo, a nakon što su konačno uspjeli, Sebastian im je dao sljedeći zadatak - moraju napraviti rov oko šatora, ložište za vatru te iskopati rupe koje će im biti WC. Miro i Marijo napravili su ložište za vatru, a nakon toga morali su pronaći i suho drveće kako bi je mogli naložiti.

Plavi su do tada već doručkovali i odradili trening sa Sanjom. Jedan su dio odradili pokraj kuće, a drugi u bazenu, što je bilo malo problematično za Magdalenu koja se i dalje boji vode, ali je svejedno odradila trening te na kraju čak i zaronila.

Crveni su se nakon odrađenog posla počastili kavom, a plavi sve to vrijeme uživaju. Alen je čak priznao da mu nimalo ne nedostaju, a s Ninom je prokomentirao i Domagojevo izbacivanje za koje oboje misle da je bilo potpuno nepravedno te vjeruju kako je njegovo izbacivanje zapravo interni dogovor crvenih.

Nakon prve noći u šumi kandidati su jako zadovoljni boravkom, pa je i Sebastian komentirao kako je iznenađen koliko su dobro prihvatili zadatak. Dok su plavi u pripremama za Grawe maraton, crveni su hodali po planini tražeći vodu kako bi se mogli tuširati.

No, Sanja je iznenadila svoj tim i rekla im da moraju otići u posjet crvenima kako bi vidjeli što rade. Tamo ih je zapravo dočekala prilika za osvajanje imuniteta. Svaki kandidat mora stati na panj na jednoj nozi, a pobjednik je onaj tko najdulje izdrži tako stajati.

Petar je prvi odustao jer ima bolove u koljenu, a nakon njega odustala je Irena. Na kraju se pokazalo da je najviše koncentracije imao Marijo koji je tako dobio imunitet i osigurao se od ispadanja.

Nova epizoda „Života na vagi“ na programu je u utorak u 21 sat.

KRAH LJUBAVI? Poznati pjevač nije sretan u braku, još uvijek pati i žali za bivšom ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...