Crveni tim pojeo više janjetine, a Miro dobio osobni imunitet | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 21

Crveni tim pojeo više janjetine, a Miro dobio osobni imunitet

Crveni tim pojeo više janjetine, a Miro dobio osobni imunitet
9

Mislim da sam bolji od većine i da treba izbaciti najjaču kariku, rekao je izbačeni Mario, a Alen je dodao da je svojom izjavom potvrdio zašto je baš njega napisao

VIDEO

Nakon prošlotjedne epizode 'Života na vagi', u kojem je plavi tim morao izbaciti jednog od svojih troje članova koji su se našli ispod žute linije nakon vaganja, Alen je večeras svojim glasom presudio Mariju. On je komentirao da mu imponira što su ga izbacili. 

Brojke ne lažu: Domagoj je dokazao da je krivo optužen
Brojke ne lažu: Domagoj je dokazao da je krivo optužen

- Mislim da sam bolji od većine i da treba izbaciti najjaču kariku - rekao je Mario, a Alen je rekao da je svojom izjavom potvrdio zašto je baš njega napisao.

- Mislim da ti je izjava malo previše bahata. Žao mi je zbog toga jer te nisam smatrao nekakvom karikom -  objasnio je Alen.

Mario je u 'Život na vagi' došao sa 165,5 kilograma, a odlazi kući sa 142,8 kilograma, što znači da je u showu izgubio 22,7 kilograma. Obećao je da će do finala doći do 95 kilograma, a njegov mu je tim zapljeskao. Mario je potom pročitao svoje pismo, što je ganulo sve, pa i njega.

Nakon izbacivanja Nina je komentirala kako je Mario nepravedno izbačen te da zamjera dvjema osobama što su ga izbacili. 

- Prva osoba je Petar zato što je prvi govorio da ćemo gledati angažman osobe, a druga osoba koja me stvarno začudila je Alen za kojeg smatram da je nekorektno glasao - rekla je Nina. Crveni je tim za to vrijeme komentirao Irenu.

- Moguće je da je Irena malo tužna jer je cijeli tim okrenut protiv nje - rekao je Domagoj, a ostali su komentirali kako se Irena povlači sa strane jer shvaća da joj tim ne vjeruje kada kaže da ne povraća. 

- Neki se ljudi osuđuju kada gube kile, a nitko se ne zna poslije ispričati. Mislim da se svačije kile trebaju gledati ravnopravno i što više skidamo kilograma - to smo jači - objasnila je Irena.

Kad je stiglo vrijeme za trening, kandidati su se začudili što na isti nisu došli treneri. No brzo su shvatili kako je ovo tjedan 'bez podrške' i da sami moraju odraditi trening. Plavi tim odabrao je Ninu za trenericu, a Miro je preuzeo ulogu trenera crvenog tima.

Nakon treninga u kuću je u posjet došao Goran Peić, trener triatlona, koji je rekao da ima iznenađenje za Josipu i Magdalenu te otkrio da će ih naučiti plivati. Iako su djevojke u početku negodovale, naposljetku su se zaputile na bazen, gdje ih je dočekao i trener Mario objasnivši im da je ovo tjedan 'bez podrške' te da će im on otežavati učenje.

Magdalena je otkrila Goranu da dosad nije plivala jer ju je bilo sram skinuti se u kupaći kostim, no Goran i Mario brzo su ih opustili i djevojke s za nekoliko sati proplivale i njihovoj sreći nije bilo kraja.

Nakon veselja uslijedilo je još jedno ugodno iznenađenje. Kad su kandidati izašli iz kuće, dočekala su ih dva janjeta koja su se okretala na ražnju. 

- Što misliš je li to za nas? - upitala je Megi, a ostali su komentirali kako je to sigurno meso za njih.

Nakon što su svi više puta izašli na dvorište kako bi provjerili peku li se janjci dobro, Petar je pronašao pismo u kojem je pisalo da ih čeka iskušenje u kojem se mogu izboriti za osobni imunitet, a to će ovisiti o tome koja ekipa pojede više mesa u deset minuta. Taj osobni imunitet poništava sve ostale.

Sanja i Mario ljuti na timove, a pred kućom se okreću janjci
Sanja i Mario ljuti na timove, a pred kućom se okreću janjci

Crveni je tim morao odlučiti tko od njih neće sudjelovati s obzirom na to da ih ima više nego u plavom timu, a odlučili su se za Irenu jer zbog problema sa želucem ne može puno pojesti.

Nakon gozbe timovi su dobili kuverte u kojima je pisalo koliko je koji tim pojeo mesa. Plavi je tim pojeo 22,9% janjeta, a crveni 32,1%. Crveni je tim morao odlučiti kome će dati osobni imunitet. Biba je rekla da bi rado Miri dala imunitet jer je 'on njihov stup i vođa tima', s čime se složila i Josipa, a potom i svi ostali.

Kad su pred kandidate stigli treneri Sanja i Maro, otkrili su im da će sudjelovati u humanitarnoj utrci Grawe noćni maraton – za akciju 'Pokreni', gdje će 50 tisuća kuna ići za udrugu multiple skleroze Hrvatske. Timovi su morali odabrati po dvoje iz svakog tima koji će sudjelovati u maratonu, a svi su se oduševili idejom.

Nešto kasnije Sanja je otkrila svome timu kako je ljuta na njih što su izbacili Marija i da su loše taktizirali.

I Mario je bio ljut na svoj tim, naročito na Bibu i Josipu koje su prema njegovu mišljenju zabušavale pa ih je potjerao s treninga, no Biba je objasnila kako joj je u jednom trenutku pozlilo i nije mogla disati, a Josipa joj je priskočila u pomoć. No to nije promijenilo njegovo mišljenje. Nakon treninga Mario ih je pozvao na razgovor, no cure nisu željele sići s balkona pa im je rekao da sutra mogu ići kući. Hoće li tome biti tako, ne propustite pogledati sutra od 21 sat na RTL-u.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Vlatka Pokos objavila je fotku sebe samo u ručniku: 'Čarobno'
KAKO UŽIVANJE!

Vlatka Pokos objavila je fotku sebe samo u ručniku: 'Čarobno'

Bez obzira na pun raspored obaveza, novu pjesmu, ali i novu vezu, Vlatka Pokos pokazala je svojim pratiteljima da i dalje uspije pronaći vremena za sebe...

William Levy svoju je suprugu prevario s 80 žena: Sve mu je oprostila, ali sada želi razvod...
NAKON 20 GODINA

William Levy svoju je suprugu prevario s 80 žena: Sve mu je oprostila, ali sada želi razvod...

William i Elizabeth su se upoznali 2003. godine u reality showu 'Protagonistas de novela'. Vjenčali su se iste godine
Milica Pavlović nakon nastupa u Areni: 'Popit ću tabletu za glavu kad stignu računi od koncerta...'
SVE ZA OBOŽAVATELJE

Milica Pavlović nakon nastupa u Areni: 'Popit ću tabletu za glavu kad stignu računi od koncerta...'

Iskreno, nije mi žao ni jednog dinara. Kako zaradim, tako vratim publici kroz projekte, priznala je srpska pjevačica koja je 'zapalila' Arenu Zagreb