Show

Komentari 122

Ćubi je teško bolestan, estrada je uz njega: 'On će pobijediti...'

Ćubi je teško bolestan, estrada je uz njega: 'On će pobijediti...'

Ljetos je jako kašljao i rekao sam mu da ide liječniku. Ne znam je li me poslušao, mislim da nije. Onda smo 30. studenog i 1. prosinca snimali novogodišnji program i opet je kašljao. Jače nego ljetos, kaže Potočnjak

Damir Mihanović Ćubi liječi se u zagrebačkoj bolnici Sestre milosrdnice od zloćudne bolesti. Estrada je u šoku, kolege uz njega. Pokrenuli su i akciju kojim skupljaju novac za njegovo liječenje jer je potrebna svaka pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Posjetio sam ga u bolnici, vedar je, optimističan. Obojica vjerujemo da će pobijediti bolest - rekao nam je Giuliano (46). 

Vlaji na Himalaji

Njegova supruga Kristina Đanić među prvima se angažirala u skupljanju pomoći za Ćubijevo izlječenje. Uključili su se svi, glumci, pjevači... Uplaćuje koliko tko može. Mihanović je svojim prijateljima dao naslutiti da je bolestan tek početkom mjeseca. Dugo je, pričaju, odbijao posjetiti liječnika.

- Ljetos je jako kašljao i rekao sam mu da ide liječniku. Ne znam je li me poslušao, mislim da nije. Onda smo sad, 30. studenog i 1. prosinca snimali novogodišnji program i opet je kašljao. Jače nego ljetos. Ovaj put sam mu rekao da mora hitno u bolnicu - rekao je Žarko Potočnjak (73).

Osim novogodišnjeg programa, glumac je s njim radio u nekoliko projekata od kojih je najpoznatiji 'Nad lipom 35'. 

- Siguran sam da će Ćubi nadjačati bolest, a kolege su tu da mu budu podrška - dodao je Potočnjak. 

Najčitaniji članci