Obavijesti

Show

Komentari 9

Čudna godina: Kedžo pobijedio na Dori pa 'izgubio', ali ne žali

Čudna godina: Kedžo pobijedio na Dori pa 'izgubio', ali ne žali
7

Predugo se nismo družili i jedva čekam zapjevati s vama i sve vas vidjeti. Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje, vjerujem da ćemo zajednički napraviti atmosferu za pamćenje, poručio je pjevač

VIDEO

Pjevač Damir Kedžo (33) pamtit će 2020. po raznim događajima. Prije svega, u veljači je pobijedio na Dori, ima već dvije Cesarice u konkurenciji za Hit godine i k tome je prema službenim statistikama Hrvatske diskografske udruge (HDU) jedini muški izvođač koji ima tri pjesme među najviše emitiranima u prvih šest mjeseci ove godine. 

Nažalost, zbog korona virusa nije mogao zagrliti baku već su se vidjeli samo preko ograde, a onda je i otkazan ovogodišnji Eurosong u Rotterdamu. Unatoč toj informaciji, svi su se nekako nadali da će se pronaći način da se Kedžo iduće godine popne na tu pozornicu. Međutim, HRT je imao pravo odlučiti hoće li iduće godine slati Kedžu s novom pjesmom ili se bira novi izvođač. Izabrali su ovo potonje. 

- Eurovizija je prvenstveno natjecanje pjesama, a ne izvođača, te je EBU-ov eurovizijski tim odlučio da se dogodine na Eurosong šalju nove pjesme. Većina zemalja koja ima festivale slične Dori odlučila je, poput HRT-a, nastaviti svoju tradiciju (Švedska, Norveška, Finska, Danska, Litva, Portugal, Estonija). Francuska je ovogodišnjeg predstavnika izabrala interno, ali će sljedeće godine raditi izbor pjesme, a i Cipar će novog predstavnika izabrati interno - pojašnjava urednica Dore 2021. i šefica eurovizijske delegacije Uršula Tolj.

Kedžo očito nema vremena žaliti zbog propuštene prilike. Posvetio se novom albumu 'Poljubi me sad'. Izlazak albuma proslavit će uz svoju publiku na koncertu u Rijeci na Trsatskoj Gradini iduće subote. 

- Energična sam osoba i najviše volim svoju publiku i koncerte. Volim tu razmjenu energija, komunikaciju, pokret. Predugo se nismo družili i jedva čekam zapjevati s vama i sve vas vidjeti. Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje, vjerujem da ćemo zajednički napraviti atmosferu za pamćenje - poručio je Kedžo. 

Bit će ovo prvi Damirov koncert nakon karantene i pandemije korona virusa pa se zato i njegovi obožavatelji nadaju dobroj svirki, veselju i pozitivnoj energiji, a uz sve to navode i kako će se pridržavati uputa epidemiologa. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba