Show

Komentari 0

Cuoco: 'Bilo me je strah reakcija publike na moje nove uloge'

Cuoco: 'Bilo me je strah reakcija publike na moje nove uloge'

Cuoco je za britanski iNews rekla kako je željela testirati svoje glumačke sposobnosti ozbiljnijom ulogom od one u sitcomu no, bojala se reakcije fanova...

Američka glumica Kaley Cuoco (35) otkrila je što su joj bili najveći strahovi nakon kraja snimanja uspješnog sitcoma 'Teorija velikog praska'.

POGLEDAJTE VIDEO 

Zvijezda nove HBO serije 'Stjuardesa' kaže kako je bila zabrinuta za svoju prvu ulogu poslije snimanja serije u kojoj je postala globalno poznata. 

Sitcom 'Teorija velikog praska' snimao se 12 sezona, a Cuoco je glumila ljupku plavušu Penny. U novoj seriji glumi Cassandru, zgodnu stjuardesu koja ima problema s alkoholom i kojoj se život preokrene kada se nakon noćne zabave pronađe muškarca s kojim je provela noć mrtvog u njegovoj hotelskoj sobi u Bangkoku bez sjećanja na ono što se dogodilo prije.

Cuoco je za britanski iNews rekla kako je željela testirati svoje glumačke sposobnosti ozbiljnijom ulogom od one u sitcomu no, bojala se reakcije fanova. 

Osim što je zvijezda serije, Cuoco je i izvršna producentica Stjuardese. Prva sezona serije ima osam epizoda, a bila je nominirana i za dva zlatna globusa, među kojima i onaj za najbolju televizijsku glumicu. 

Nagradu je ipak pokupila Catherine O’Hara za ulogu u hvaljenoj seriji 'Schitt’s Creek', a Cuoco je na svoj način proslavila nominaciju.

Strani mediji nedavno su izvijestili kako će njezin idući projekt biti uloga Doris Day u seriji o njezinom životu.

Najčitaniji članci