Show

Komentari 27

Cure se iznenadile, došli su im gosti: 'Mijo, sve su se zagrijale'

Cure se iznenadile, došli su im gosti: 'Mijo, sve su se zagrijale'

Mislim da su u nekim stvarima potpuno isti jer imaju dosta toga zajedničkog, rekao je Mijin otac za Nušu, dok je prijatelj Goran u Silviji vidio potencijalnu djevojku za Miju

'Gospodin Savršeni' zadužio je najboljeg prijatelja Gorana i svog oca Predraga da upoznaju djevojke te da donesu svoj sud o njima i zaključe koja bi za njega bila ona prava. Posjetili su djevojke u vili i poprilično ih iznenadili, a kada su doznale da su došli po zadatku i da se one trebaju potruditi ostaviti što bolji dojam na Mijine bližnje, krenulo je nadmetanje. Predrag i Goran odlučili su pozvati nekoliko djevojaka na razgovor kako bi stekli bolji dojam o njima, a tati se na prvu svidjela slovenska pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nuša je moj favorit, prekrasna djevojka, lijepo pjeva, mislim da je to nešto što bi Miji najviše odgovaralo. Mislim da su u nekim stvarima potpuno isti jer imaju dosta toga zajedničkog - kazao je oduševljeno tata, no Goran je ostao malo rezerviran jer je htio dati priliku i drugim djevojkama.

Nakon razgovora sa Silvijom, Goran je u njoj vidio potencijalnu djevojku za svog dobrog prijatelja pa je, u suglasnosti s Predragom, odlučio dati priliku studentici prava da bolje upozna Miju, ali i on nju. Tako je Silvija osvojila večeru s Gospodinom Savršenim i njegovim bližnjima, što je određene djevojke šokiralo.  
 
- Stekao sam dojam da joj se Mijo jako sviđa i da je sto posto iskrena - kazao je otac o Silviji, koja se vrlo dobro snašla na prvom upoznavanju, a prijatelj je priznao Miji da nema lak zadatak.

- Mogu reći da su sve zagrijane za tebe i postoje bar dvije cure s kojima bi ova priča mogla prijeći u nešto ozbiljnije, sretno dalje - kazao mu je Goran pa se povukao s večere zajedno s Mijinim ocem kako bi ostavili par malo nasamo. 

Nakon ugodne večere i plesa, Mijo je priznao da mu odgovara Silvijino društvo pa ju je iznenadio ružom.

- Večeras sam malo bolje upoznao Silviju i htio sam da se osjeća dobro, zato sam joj odlučio dati ružu - rekao je Mijo. 

Poslije njihovog spoja djevojke su dobile zadatak odabrati sretnicu koja će otići s Mijom na spoj pa je odmah otvoreno glasanje. U užem krugu našle su se Emily i Andrea, a na kraju je pobjedu odnijela Andrea.

- Nadam se nekom finom spoju, možda nekoj večeri i nadam se da ćemo kliknuti, a ako ne, idem u Nizozemsku - izjavila je Andrea, vidno sretna što je odabrana.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Najčitaniji članci