Show

Komentari 68

Cvijeće poslao krivoj djevojci: 'Pao' je još jedan veliki 'lover'?

Cvijeće poslao krivoj djevojci: 'Pao' je još jedan veliki 'lover'?

Lana se javila na Antenu Zagreb jer je htjela testirati vjernost dečka. Ponudili su mu besplatno cvijeće, a umjesto da ga pošalje njoj htio ga je isporučiti izvjesnoj Nikolini

U radijskoj emisiji "Cvjećarnica" Antene Zagreb još jedna djevojka odlučila je testirati vjernost svog dečka. Lana se požalila da joj je dečko Bruno postao užasno pažljiv što joj je postalo prečudno jer prije nije bio ni približno takav. Sandra s radija nazvala je Brunu i ponudila mu besplatnu dostavu cvijeća na koju god adresu želi jer je otvorila novu cvjećarnicu.

- Imaš možda jednu sekundu vremena? Jedna super ponuda, imam svoju cvjećarnu koju sam nedavno otvorila. Nudim da ti besplatno dostavim cvijeće kome god želiš. Dobila sam tvoj broj od tvojih kolega koji su bili zadovoljni uslugom. Samo želim da me dalje svima preporučiš - rekla mu je.

Bruno je rekao da pošiljku dostavi na adresu djevojke Nikoline i stavi 'srčeko ili smajlić' na što je Lana, koja je cijelo vrijeme bila na liniji, pobijesnjela. 

- Tko je Nikolina, o kome se radi, ne mogu vjerovati - rekla je.

'Je... ti cvjećarnicu, Nikolina mi je s posla, rođendan joj je'

Nakon što je saznao o čemu je riječ, Bruno je komentirao da mu je to kolegica s posla i prekinuo vezu. 

- Je... ti cvjećarnu. Nikolina je s posla iz ureda. Rođendan joj je danas. Ne mogu pričati sad, gužva mi je - rekao je Bruno.

Lana je u nevjerici komentirala da su dvije godine u vezi. 

- Mogu samo reći da je idiot, skupa smo dvije godine. Nije način da se tako završi, užasno mi je neugodno, ovo je katastrofa. Užas! Bože moj ne vjerujem - zaključila je.