Obavijesti

Show

Komentari 76

Ljutita Ivičina kći: 'U Mariju gleda kao tele u šarena vrata'

Ljutita Ivičina kći: 'U Mariju gleda kao tele u šarena vrata'
14

Odluka mi je bila jako teška, ali odlučio sam se da ode Cvita, rekao je Ivica nakon čega njegova kćer Ivana nije skrivala da mu se njegova odluka nije svidjela

VIDEO

Prije nego što je Ivica otkrio svoju konačnu odluku, cure su zaplesale tradicionalno šokačko kolo u nošnjama. Cica je bila oduševljena Ivicom i njegovim glasovnim sposobnostima. Također, cure su morale napraviti bučnicu kako bi se iskazale kod Ivice. Ivica nije bio zadovoljan ni njihovom odjećom ni kako rade bučnicu pa im je počeo prigovarati i objašnjavati kako je to radila njegova mama. Mariji se to nije svidjelo. 

Nakon što su napravile bučnice, Ivica ih je kušao. Zaključio je da je Marijina pita ipak malo bolja. Poslije svega im je rekao koja od njih ide kući. 

'Gleda u Mariju kao tele u šarena vrata'

- Odluka mi je bila jako teška, ali odlučio sam se da ode Cvita. Nemam neki poseban razlog zašto sam tako odlučio. Svidjela si mi se i kao žena i kao domaćica. Svidjela si se i mojoj kćeri, no moja kćer tu nije bitna. Nadam se da se nećeš ljutiti - rekao je Ivica Cviti. Ivičina kćer nije bila zadovoljna njegovom odlukom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- On u Mariju gleda kao tele u šarena vrata. Malo se ponaša kao pubertetlija, ali dobro, možda se čovjek zaljubio. Ne izgleda mi kao da se ona u njega zaljubila - objasnila je Ivana dodajući da je Cica savršena žena za ovo imanje jer ima veliku toplinu koja zrači i topla je i divna žena.

Patrik je Draganu iznenadio romantičnom večerom

Nakon što je došla kod Patrika, on ju je iznenadio romantičnom večerom. Ubrzo psolije večere Dragana je Nemanji i Patriku obznanila koji od njih dvojice ide doma. Odlučila je da će presuditi branje šipka u čemu je Nemanja bio bolji.

Kad je stigao trenutak odluke, Nemanji je srce lupalo kao ludo,a Patriku je bilo svejedno. Na kraju se Nemanja iznenadio što ostaje, a Patrik je bio sretan što napokon ide iz Like.  

- Drago mi je što je mene odabrala, ali mi je žao Patrika što mora ići - rekao je Nemanja. 

Marjanu je oduševio Bernard koji je pokazao svoju romantičnu ali, kako je sama rekla, nenametljivu stranu. Svidjelo joj se što ju je Bernard odveo na piknik kraj zvjezdarnice u Višnjanu. Otkrio joj je da bi mogao živjeti u Istri. Svidjela mu se jer je manje sparno, a na pitanje o idealnoj ženi rekao je da bi se trebao dobro slagati s njom, te da mu je bitno da su prijatelji. Marjana je zaključila da je Bernard dosta povučen dečko, no ono što kaže je na mjestu. 

Matijine cure uspjele su se porječkati

Matija je odlučio razgibati cure pa su morale vježbati, a morale su se iskazati i pred Matijinom mamom. Uz to su se uspjele dobro porječkati. Mirjana je komentirala da Ivana ne zna kuhati, ali zato zna plesati oko šipke.

Dani se svidio Jasminin ručak

Dane je zaključio da bolje spava otkad je Vita otišla. Jasmina je ovčici nadjenula ime Severina. Dane ih pozvao da se voze na quadu. Cure su  iznenadile Danu i napravile mu svaka svoj grah. Više mu se svidio Jasminin. Nju je to jako razveselilo, tim više što je Marija inače profesionalna kuharica. 

- Ovo mi je samo dalo još jači vjetar u leđa - rekla je ponosno Jasmina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život