Show

Komentari 9

Cvitešić istupila prvi put nakon Cicine smrti: Još uvijek sam u Zagrebu zbog poslovnih obveza

Cvitešić istupila prvi put nakon Cicine smrti: Još uvijek sam u Zagrebu zbog poslovnih obveza

'Tajnovito? K'o i uvijek. Ali sve štima? Sve štima. I poslovno i privatno? Sve štima, hvala na pitanju' - Zrinka je odgovorila na pitanja novinara, ali je otkrila da uživa na B poziciji u poslu

Karlovačka glumica koja se svjetski proslavila ulogom u na West Endu u mjuziklu 'Once', Zrinka Cvitešić, u RTL-ovom Exkluzivu otkrila je da je zbog poslovnog angažmana u HNK ostala duže u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: Zrinka i Niko na Visu 

Zrinka trenutačno glumi u predstavi Branka Ivande 'Kad svijeće dogore', koja je nastala prema drami Sándora Máraija. Progovorila je kako se osjeća u igrati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. 

- Ovo je već dom. Tu ne razmišljaš kako se osjećaš. Tu dođeš doma, ali super mi je sada, nakon što sam godinama bila u centru pozornosti, biti u B planu i doživljavati nečije tuđe uloge. To mi je predivna pozicija - rekla je 41-godišnja glumica.

U intervjuu nije rekla ništa novo o svojoj dugogodišnjoj vezi s bivšim nogometašem Nikom Kranjčarom. U sedam godina veze rijetko se nađu u medijima, a svoju vezu vole držati privatnom. Samo je jednom prilikom rekla da sve štima i na poslovnom i privatnom planu. 

Što se tiče njezinih glumačkih uspjeha, treba napomenuti da je nedavno dobila ulogu u američkoj seriji 'The Power' u kojoj će glumiti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije. U seriji glumi i poznati hollywoodski glumac Tim Robbins.