Obavijesti

Show

Komentari 21

Cvjetković, Kodžoman, Španja u petak tulumarile u Mansionu

Cvjetković, Kodžoman, Španja u petak tulumarile u Mansionu
10

Mansion je otvorio novu proljetno – ljetnu sezonu 2013. U tjednu otvorenja plesali i hokejaši Saša Martinović i Michael Novak, Karla Tafra, Ranko Vučinić i brojni drugi

VIDEO

Glazbeno putovanje ovog proljeća zagrebački je klub započeo uz jedan od najomiljenijih i najdugovječnijih klupskih programa RNB CONFUSION a nastavio velikim urbanim partijem SPRING COLLEGE INVASION – tulumom studenata KIF-a koji su privlačili pažnju brojnih gostiju. 

Slika stotina ljudi koji su s nestrpljenjem čekali otvorenje najpopularnijeg zagrebačkog kluba perom novinara obišla je Hrvatsku i regiju.

Popularni RNB CONFUSION koji već jedanaest godina uveseljava mlade diljem regije predstavio se novim sadržajima i osvježenim, boljim i bogatijim programom dok je prvi urbani party SPRING COLLEGE INVASION oduševio novim glazbenim mixevima, od najnovijih svjetskih hitova pa do starijih evergreena i najpopularnijih hrvatskih urbanih pjesama.

Sezona 2013. u klubu Mansion bit će u znaku različitih tematskih večeri popraćenih atraktivnom scenografijom i vrhunskim gostovanjima svjetskih DJ-a koja će tradicionalno biti rezervirana za petak. Osim brojnih velikana elektronske glazbe koji će posjetiti Mansion ovog proljeća i ljeta, očekuje nas i Road to ULTRA Party i gostovanje DJ Dannica 05. travnja kao uvod u spektakularni ULTRA EUROPE Festival koji nas očekuje ovog ljeta u Splitu, ali i službeni Papaya Party kojim će najpoznatiji hrvatski klub na moru predstaviti uzbudljivu ljetnu sezonu.

Svake subote očekuje nas novi koncept program Provocative, originalni glazbeni i vizualni koncept uz vrhunsku elektronsku dance glazbu predvođenu DJ dvojcem Frankie Headfors koji je proteklih mjeseci stekao brojne poklonike u cijeloj Hrvatskoj. Mansion Vas nakon zimske pauze očekuje raširenih ruku, a uz brojne novitete donosi i zanimljiva gostovanja svjetskih DJ-a kroz proljeće i ljeto 2013.

Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško