Show

Komentari 0

D'Beni bend ima online svirku povodom dana zaljubljenih...

D'Beni bend ima online svirku povodom dana zaljubljenih...

Izvodit će svoje autorske pjesme 'Sto godina', 'Vrijeme uspomene briše', 'Doza', 'Sad kad nema te'... Podsjetit će publiku i na neka prošla vremena kada je na sceni žarila i palila grupa 'Teens'

Povodom dana zaljubljenih, D'Beni band, pripremio je svojoj publici koncert iz dnevnog boravka. Iako koncerata koji se izvode uživo još uvijek nema zbog pandemije korona virusa, izvođači nisu zaboravili na svoju publiku koja ih vjerno prati i podržava godinama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Druženja su možda zabranjena, ali ljubiti se mora jer ljubav je jedina zbog koje postojimo, zbog koje se trudimo biti bolji ljudi, a Valentinovo jedini dan u godini kada svojim boljim polovicama na malo posebniji način pokazujemo koliko nam znače - kažu dečki iz grupe D'Beni bend, na čelu s pjevačem Danielom Benijem.

D'Beni bend će tako u subotu, 13. veljače, s početkom u 20 sati zabavljati obožavatelje na svojoj službenoj Facebook stranici. Izvodit će svoje autorske pjesme 'Sto godina', 'Vrijeme uspomene briše', 'Doza', 'Sad kad nema te'...

Podsjetit će publiku i na neka prošla vremena kada je na sceni žarila i palila grupa 'Teens' te izvesti pjesme 'Hajde reci što', 'Anđeo čuvar', 'Zato' i mnoge druge.

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!